Paha Biçilemez Yüzleri İle İstanbul Kitabı Raflarda Yerini Aldı - Son Dakika
Güncel

Paha Biçilemez Yüzleri İle İstanbul Kitabı Raflarda Yerini Aldı

Paha Biçilemez Yüzleri İle İstanbul Kitabı Raflarda Yerini Aldı

Raflarda ve pahabicilemezistanbul.com'daki yerini alan ve tüm geliri Darüşşafaka Özlem İmece Fonu'na bağışlanacak kitabın tanıtım toplantısına, kitapta yer alan İstanbul aşığı isimlerden Tuna Kiremitçi ve fotoğraf sanatçısı Dilan Bozyel katıldı.

14.06.2017 15:33

Mastercard'ın Paha Biçilemez İstanbul projesi kapsamında hayata geçirilen "Paha Biçilemez Yüzleri İle İstanbul" kitabı; farklı alanlarda eserler üreten İstanbul aşığı isimleri ve hikayelerini, Dilan Bozyel'in objektifinden ölümsüzleştirerek okuyucularla buluşturuyor.

İstanbul'un her köşesindeki anılardan ve aşklardan ilham alınarak hazırlanan "Paha Biçilemez Yüzleri ile İstanbul" sergisi kalıcı bir esere dönüştürüldü. Kitap, Ali Poyrazoğlu, Kerem Görsev, Ozan Güven, Mehmet Güreli, Arzu Kaprol, Şebnem Bozoklu, Derin Sarıyer, Mabel Matiz, Can Bonomo, Gökhan Türkmen ve Saffet Emre Tonguç gibi isimlerin İstanbul'u sevme nedenlerini paylaşan, yaratan ve üreten isimlerin şehre dair yaşamlarına yakından bakmak için okuyuculara pencereler açıyor. İstanbul'dan ilham alan 25 üretken ismin Dilan Bozyel'in objektifine yansıyan karelerinin bulunduğu "Paha Biçilemez Yüzleri ile İstanbul" kitabı raflarda yerini aldı.

Tuna Kiremitçi: İstanbul'a Hayranım...

Kitabın tanıtımı önceki gün kitapta yer alan İstanbul Aşığı isimlerden Tuna Kiremitçi'nin katılımı ile Çukurcuma'da gerçekleştirildi. Toplantıda, Kiremitçi: "Dünyada İstanbul'daki gibi, birbirinden apayrı tat ve dokulara sahip muhitleri olan başka bir şehir yok bence. Müzik kayıtlarımızı yaptığımız stüdyomuz Bahariye'de; bu vesileyle özellikle Kadıköy gibi bazı semtlerdeki gelişmeyi de büyük bir ilgiyle izliyorum." diyerek şehre duyduğu hayranlığı dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Paha Biçilemez Yüzleri İle İstanbul Kitabı Raflarda Yerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement