Özgecan'ın Katilinin Annesi Feryat Etti: Oğlumu Çöpe mi Atayım? - Son Dakika
Güncel

Özgecan'ın Katilinin Annesi Feryat Etti: Oğlumu Çöpe mi Atayım?

Cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda ölen, Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in annesi, "Oğlum öldü, niye gömdürmüyorsunuz? Çöpe mi atayım?" diyerek gözyaşı döktü.

12.04.2016 12:49  Güncelleme: 15:16

Yüksek Güvenlikli Adana F Tipi Kapalı Cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ölen Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesi Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra toprağa verilmek üzere Mersin'in Tarsus ilçesine götürüldü. Defnedilmesine izin verilmeyen cenaze tekrar Adana'ya getirildi.

CENAZE DEFNEDİLEMİYOR

Adana Devlet Hastanesi morguna konulan Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesinin burada da defnedilmesine izin verilmeyince annesi Naciye Tan ile yakınları çaresiz kaldı.


"NİYE GÖMDÜRMÜYORSUNUZ? OĞLUMU ÇÖPE Mİ ATAYIM?"

Cenazelerini defnedecek yer, götürecek araç bulamayan Naciye Tan, morg önünde "Oğlum öldü artık ne istiyorsunuz niye gömdürmüyorsunuz? Oğlumu çöpe mi atayıp" diyerek feryat edip gözyaşı döktü.

KATİLİN CENAZESİNİ ANNEANNESİNİN KÖYÜ DE KABUL ETMEDİ

Mersin'in Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Arslan'ın cezaevinde öldürülen katili Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesini anneannesinin köyü de kabul etmedi. Kocaköy Mahalle Muhtarı Rıfat Öcalan, cenazenin kadavra yapılmasını istedi.

Adana Devlet Hastanesi'nde bekletilen cenazeyi, annesi Naciye Tan, annesinin köyünde toprağa verilmesini istedi.

MUHTAR HABER GELİNCE MEZARLIĞI KİLİTLEDİ

Kocaköy Mahallesi'ne haber gelmesi üzerine Mahalle Muhtarı Rıfat Öcalan mezarlığı kilitleyerek cenazenin mahallesinde gömülmesine izin vermeyeceğini söyledi.


Öcalan, "İnsanlık suçu, canlı canlı insanın bileğini kesmek. Mezarlığa koymama gibi yetkisine sahibim. Bu köy benim. Bu köyde ben yaşıyorum. Ben Suphi'yi basında takip ettim, tanımıyorum. Annesi bu köyden değil. Bu köyden yakından uzaktan ilgileri yok. Ninesi bu köylü. Kadavra yapsın. Devletin kadavraya ihtiyacı var. Ben kabul etsem, yine bu köyden çıkarırız" dedi.

ÖZGECAN'IN AİLESİ, KATİL ÖLDÜRÜLÜNCE KIZLARININ MEZARINI ZİYARET ETTİ

Mersin'in Tarsus ilçesinde bindiği minibüste tecavüz edilmek istenirken öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ailesi, kızlarının katilinin öldürülmesinin ardından Özgecan'ın mezarını ziyaret etti.

Özgecan\'ın Katilinin Annesi Feryat Etti: Oğlumu Çöpe mi Atayım?
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özgecan'ın Katilinin Annesi Feryat Etti: Oğlumu Çöpe mi Atayım? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • goztepe: Chp ve hdp taziyeye gider akp yi suclar...yakinda izleyin.. 18 27 Yanıtla
  • Amedli: Nefsine yenik düştü ve çok büyük bir hata yaptı, bedelini de canıyla ödedi. Gömülmesine izin vermemek te neyin nesi ne cahil aptal insanlar var. 37 5 Yanıtla
  • nurgül: hiç bir anne baba evladının böyle olmasını istemez bırakın gömülsün yorum yüce rabbimin olsun hesabını yüce rabba versin 39 0 Yanıtla
    Luzumsuz: Nasıl istemez ne halt etmişse babasiyla etmiş baksaniza su kadinin suretine gram meymenet varmi 3 5
  • trabzon 61,: anne nede olsa annedir ,,,,, kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş,,,,, 32 1 Yanıtla
  • uğur: sonuç olan anaya babaya olur işte 29 0 Yanıtla
  • skinowskiii: Ruh çıkmıştır bedenden, dönen yok gidenlerden :) gömün bir hayvan mezarlığına Dünya da örnek olsun.. 20 4 Yanıtla
  • elif: helal muhtar 8 16 Yanıtla
  • 58: Arkadaşlar ölen kızımıza çok üzüldük ama büyük konuşmamak lağzım bizim de çocuklarımız var yağrın birgün ne yapacaklarını bilemeyiz bırakın allaha havale edin yaradan en iyisini bilir 22 0 Yanıtla
    Tuğçe: O leş gömülürse toprak kirlenir feryat eder dile gelir toprak bundan ötesi yorummu var evet kimse böyle pisliği istemez ne mezarlıklar ne morglar içim soğudu mu hayır allahım nasılsa onu demir gibi eritip eritip yeniden oluşturacak cehennemde 1 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement