(Özel Haber) CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu Açıklaması

(Özel Haber) CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu Açıklaması

CHP Milletvekili Şevki Kulkuloğlu,1980 tarihinde öldürülen dönemin Mustafa Kulkuloğlu'nun katilinin, 3.Yargı Paketi kapsamında hapisten çıkarılan Muhsin Kehya olmadığını söyledi.

13.07.2012 12:33  Güncelleme: 14:57

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, 7 Mayıs 1980 tarihinde öldürülen dönemin CHP İl Başkanı Mustafa Kulkuloğlu'nun katilinin, 3. Yargı Paketi kapsamında hapisten çıkarılan Muhsin Kehya olmadığını söyledi.

Muhsin Kehya'nın, amcasının oğlu Mustafa Kulkuloğlu'ndan önce belediye başkanlığı yapan Ömer Yılmaz'ı öldürdüğünü belirten Kulkuloğlu, "O günlerde insanlar suçu üstlerine alıyordu. Belki öyle bir şey olmuştur. Öldürenin kim olmadığını bir Allah, bir öldüren bilir. En iyi bilgi de öldürendedir. Ama şunu biliyoruz ki, Muhsin Kehya CHP İl Başkanı Ömer Yılmaz'ı öldürmüştür. Bizim dosyamızda böyle bir şey yoktur. Dün beni bu konuyla alakalı bir gazeteci aradı. Kendisine bu bilginin yanlış olduğunu ve nereden aldığını sordum. Muhsin Kehya'nın avukatından aldığını söyledi. Eğer avukatında böyle bir bilgi varsa Muhsin Kehya'nın bunu itiraf etmiş olması lazım. Ama bizim dosyamızda öyle bir bilgi yok. Bu olayları daha da karıştırıyor" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement