Özcan, Malkara'da Keşan Belediyesi'nin Hizmetlerini Anlattı - Son Dakika
Güncel

Özcan, Malkara'da Keşan Belediyesi'nin Hizmetlerini Anlattı

Özcan, Malkara\'da Keşan Belediyesi\'nin Hizmetlerini Anlattı

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, burada Keşan Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

03.02.2014 12:18

CHP Malkara İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen "Birlikte Yönetelim" toplantısına katılan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, burada Keşan Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

CHP Malkara İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak,CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, CHP Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun ile Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan,CHP Malkara Belediye Başkan Adayı Ulaş Yurdakul ile partililer katıldılar.

Burada konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, "Birlikte Yönetelim" projesinin güzel bir proje olduğunu belirterek "CHP olarak her zaman halkımızla birlikte yönetmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda uygulanacak bu proje de güzel bir projedir. Yerel seçimlerde halkımızın partimize dersek vermesi halinde belediye başkanı olan bütün arkadaşlarımız illerini,ilçelerini ve beldelerini halkımızla birlikte yönetmeye hazırdırlar.Ayrıca AKP'nin kötü yönetimi ülkenin ekonomisini çok kötü bir hale getirmiştir.Yaşanan olaylar ve yolsuzluk operasyonları ülke ekonomisini kötü bir noktaya getirmiştir.Şu anda Malkara'da AKP yönetimi mevcuttur. Ama bu yönetimin ne kadar ilçeye hizmet verdiğini veya verebildiğini sizlerin ve Malkara halkının takdirine bırakıyorum. Öte yandan komşu ilçemiz Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan CHP'li bir belediye başkanı ama Keşan'a yaptığı hizmetleri biraz sonra kendisinden dinleyeceksiniz. Yani illa hizmet için iktidar partisinden olmak gerekmiyor"dedi.

Öztrak'tan sonra söz alan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'da, Keşan Belediyesi olarak Malkara Belediyesi'ne 2013 yılında 11 bin ton sıcak asfalt desteğinde bulunduklarını belirterek, "Keşan Belediyesi olarak şu anda yaklaşık 70 trilyon TL'lik bir yatırımı gerçekleştiriyoruz.Şu anda Pazaryeri ve AVM projemiz,3 ilçeyi ilgilendiren Katı Atık Projemiz, Yağmur Suyu Kanal Projemiz, Biyolojik Arıtma Tesisi projemiz devam ediyor. Ayrıca,Hal Binası, Galericiler Sitesi, Altyapı ve Kanalizasyon Sistemi, Konut Hamlesini tamamladık.Şunu vurgulamak istiyorum. İyi projeler hazırladığınız takdirde kimseye ihtiyaç duymadan bu projeleri uygulayabiliyorsunuz.Ben burada Sayın Faik Öztrak'a da bazı projelerimizin kaynakları konusunda bizlere verdiği destek nedeniyşe teşekkür ediyorum. Malkara Belediyesi bizim komşu belediyemiz.Umarım 30 Mart'tan sonra buradan seçilecek Ulaş arkadaşımızla yine uyum içinde bu dostluğumuz ve dayanışmamızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özcan, Malkara'da Keşan Belediyesi'nin Hizmetlerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement