Oyun ve Eğlence Tutkunları Bedük'le Coşacak! - Son Dakika
Güncel

Oyun ve Eğlence Tutkunları Bedük'le Coşacak!

Oyun ve Eğlence Tutkunları Bedük\'le Coşacak!

Festivalin ilk akşamı elektronik dans müziğin başarılı ismi Bedük'le taçlanıyor.

16.11.2012 09:37

Bedük tüm oyun ve eğlence tutkunlarını şarkılarıyla coşturarak 17 Kasım Cumartesi Maslak Refresh Venue'de Sony PlayStation Gamefest heyecanını doruk noktaya taşıyor.

Konsol oyunlarında çok iyi olduğu bilinen ve bir FİFA tutkunu olan Bedük, Festivalin ikinci günü finalistlerle de oyun oynayacak.

Oyun severleri ve eğlence tutkunlarını bir araya getiren Sony PlayStation GameFest, oyun dünyasının fantastik kurgusunu parti atmosferiyle birleştiriyor. Ortaya şimdiye kadar hiç deneyimlenmemiş yeni bir eğlence anlayışı çıkıyor. Kozlarını paylaşıp adını altın harflerle oyun tarihine yazdırmak isteyen futbol severlere özel iki büyük turnuva, PES 2013 ve FIFA 2013.

DanceStar Party Hits, Sports Champions 2 gibi PlayStation Move oyunları ve PS Vita'da WipEout: 2048 oyunuyla anlık yarışmalar. Bütün PlayStation oyunlarının doyasıya oynanacağı eşi benzeri olmayan bir deneyim. İki gün sürecek nefes kesen karşılaşmalar, fantastik anlar, Dinamo FM DJ'leriyle kesintisiz eğlence, üniversiteli amatör grupların canlı performansları ve profesyonel dans şovları.

Kategori: Festival

Refresh The Venue

Tarihler: 17 Kasım 2012 Cumartesi ~ 18 Kasım 2012 Pazar

Adres: 100. Yıl Oto Sanayi Sit. AOS-52 Çömlekci Sok. No: 30,Maslak Şişli İstanbul

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oyun ve Eğlence Tutkunları Bedük'le Coşacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement