Ovit'e Haziranda Kar Yağdı - Son Dakika
Güncel

Ovit'e Haziranda Kar Yağdı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ovit dağından genel görüntü Araçların geçişi Vatandaşlar ile röportaj Vatandaşların kar topu oynaması - Haziran ayında karla karşılaşan vatandaşlar, kar topu oynamanın keyfini yaşadı Rize'de bulunan 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı'na, haziran ayında kar yağdı.

09.06.2016 19:25

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ovit dağından genel görüntü

Araçların geçişi

Vatandaşlar ile röportaj

Vatandaşların kar topu oynaması - Haziran ayında karla karşılaşan vatandaşlar, kar topu oynamanın keyfini yaşadı

Rize'de bulunan 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı'na, haziran ayında kar yağdı.

Bölgede iki gündür etkisini sürdüren yağmurun ardından, Ovit Dağı'na öğle saatlerinde kar düştü. Hava sıcaklığının 1 dereceye kadar indiği dağda, kar kalınlığı yaklaşık 5 santimetreye ulaştı.

Her yerin beyaza büründüğü bölgede, bazı vatandaşların kar topu oynadığı, bazılarının da manzara fotoğrafı çektiği görüldü.

Ömer Faruk Balık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahil kesiminde havanın sıcak olduğunu belirterek, "Sahil kesimi yanıyor, burası donuyor. 9 Haziran'da kar görmek sürpriz oldu." dedi.

Elazığda'ki oğlunun yanına gitmek için dün aracıyla aynı bölgeden geçtiğini ifade eden Osman Yüksel ise dönüş yolunda karla karşılaştığı için şaşkınlık yaşadığını söyledi.

Yüksel, haziranda karlı manzaranın farklı olduğunu anlatarak, "Böyle bir şey göreceğimi zannetmezdim. Üşüyoruz, hava soğuk. Sanki Türkiye'de değil de dünyanın başka bölgesine gitmiş gibi hissediyorum." diye konuştu.

Ovit\'e Haziranda Kar Yağdı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ovit'e Haziranda Kar Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement