OTSO Yönetiminden Osmaniye Belediye Başkanı Kara'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

OTSO Yönetiminden Osmaniye Belediye Başkanı Kara'ya Ziyaret

OTSO Yönetiminden Osmaniye Belediye Başkanı Kara\'ya Ziyaret

OTSO Başkanı Murat Teke ve yönetim kurulu üyeleri, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'yı makamında ziyaret etti.

18.11.2013 08:56

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Murat Teke ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Kadir Kara'yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kadir Kara, OTSO yönetiminin şehrimizi geliştirecek vizyona sahip olduğunu ifade etti.

Başkan Kadir Kara, "Sayın OTSO Başkanım Murat Teke'ye ve çok değerli üyelerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bir şehrin gelişmesi ve kalkınması her şeyden önce kurumsal ilişkilerin iyi yönetilmesine bağlı. Bu açıdan OTSO'nun ilimize kazandıracağı çok iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Yerel yönetim olarak bizde elimizden geldiğince kendilerinin ortaya koyacağı her türlü proje konusunda desteklerimizi vereceğimizi ziyaretimizde ifade etmiştik. Ben OTSO yönetiminin bu vizyona sahip olduğunu düşünüyorum. Osmaniye'mizin önümüzdeki süreçte sahip olduğu stratejik ve jeopolitik konumu sebebiyle çok iyi düşünülen ve çok iyi yönetilen planlama içerisinde, geleceğe hazırlanması gerekliliğine inanıyorum. Ticaret Odasının da bu konuda önemli misyonunun ve vizyonunun olduğunu görüyorum. Bu yüzden de mutluluk duygunu ifade etmek istiyorum. Ziyaretlerinden dolaylıda çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Teke, "Kadir Kara'nın çalışmalarını izliyor ve takdir ediyoruz"

OTSO Başkanı Murat Teke, iadeyi ziyaret ile ilgili şunları söyledi." Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri olarak başkanımız Kadir Kara'ya iadeyi ziyaret için geldik. Yaptığı çalışmalarını izliyor ve kendilerini takdir ediyoruz. Yapılan işin kötüsü olmaz diyoruz. Kendilerini çalışmalarından dolayı destekliyoruz. Osmaniye adına yapılan her çalışmayı ve projeyi destekliyoruz. Önümüz de yapılacak olan yerel seçimlerde de kendilerine başarılar diliyor ve teşekkür ediyoruz."

Osmaniye Ticaret Odası Başkanı Murat Teke ziyaretin anısına Başkan Kadir Kara'ya çini işlemeli bir tabak hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel OTSO Yönetiminden Osmaniye Belediye Başkanı Kara'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement