Otoyola Sebze Ekecek - Son Dakika
Güncel

Otoyola Sebze Ekecek

Otoyola Sebze Ekecek

Samsun'da yolun kendi arazisi olduğunu Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ekiplerine ölçüm yaptırarak tespit ettiren 64 yaşındaki İbrahim Akbulut, yolun 550 metrekarelik bölümünü demir kazıklarla çevirdi.

01.07.2014 15:08

Samsun'da yolun kendi arazisi olduğunu Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ekiplerine ölçüm yaptırarak tespit ettiren 64 yaşındaki İbrahim Akbulut, yolun 550 metrekarelik bölümünü demir kazıklarla çevirdi. 12 gündür burada nöbet tutan Akbulut, Cuma gününe kadar Büyükşehir Belediyesine süre verdim. Eğer hakkımı vermezse yolu sebze bahçesine çevireceğim dedi.

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde yaşayan evli ve 2 çocuk babası İbrahim Akbulut, geçen 19 Haziran'da Gençlik Caddesi üzerindeki yolun 550 metrekarelik bölümünün kendisine ait olduğunu ileri sürerek ölçüm yaptırdı. Hiçbir kamulaştırma yapılmadan arazisinin Büyükşehir Belediyesi tarafından alındığını ve yol yapıldığını ileri süren Akbulut, demir kazıklarla yolu çevirip trafiğe kapattı. 12 gündür burada bekleyerek nöbet tuttuğunu söyleyen İbrahim Akbulut, 12 gündür burası bu şekilde trafiğe kapalı. Belediyeden hakkımı istiyorum. Büyükşehir Belediyesi'ne Cuma gününe kadar süre tanıdım. Cuma gününe kadar bir sonuç çıkmaz ise toprakla yolu doldurup, bu alanı da sebze bahçesine çevireceğim diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otoyola Sebze Ekecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement