Otomobil Tır'la Çarpıştı: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Tır'la Çarpıştı: 4 Yaralı

Otomobil Tır\'la Çarpıştı: 4 Yaralı

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, kontrolden çıkarak karşı şeride geçen otomobilin TIR'la karşılıklı çarpıştığı kazada biri ağır 4 kişi yaralandı.

27.11.2014 17:13

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, kontrolden çıkarak karşı şeride geçen otomobilin TIR'la karşılıklı çarpıştığı kazada biri ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında, Söke-Aydın Karayolu Argavlı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Aydın'dan Söke yönüne giden, karşıdan gelen güneşin görüşünü olumsuz etkilemesi nedeniyle direksiyon hakimiyetini yitirdiği ileri sürülen Hasan Eğilmez yönetimindeki 09 SH 518 plakalı otomobil, kontrolden çıktı. Otomobil geçtiği karşı şeritte, Ahmet Şengül yönetimindeki 25 SE 844 plakalı TIR ile çarpıştı. Çarpışma sonrası TIR da karşı şeride geçerek durabildi. Şans eseri bu yönden gelen herhangi bir aracın olmaması ikinci bir kazayı önledi. Hurdaya dönen otomobil ile araçtaki dört yaralıyı görenler, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücü Hasan Eğilmez ile yakınları Şehnur Eğilmez, Beşeriye Eğilmez ve Vicdan Eğilmez'i ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan Beşeriye Eğilmez'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Tır'la Çarpıştı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement