Mersin'de korkunç kaza: Tıra arkadan çarpan otomobildeki 4 kişi feci şekilde can verdi - Son Dakika
Güncel

Mersin'de korkunç kaza: Tıra arkadan çarpan otomobildeki 4 kişi feci şekilde can verdi

Mersin'in Akdeniz ilçesinde yaşanan trafik kazasında şoförün kontrolünden çıkan bir otomobil, önündeki tıra çarptı. Yaşanan feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti.

22.07.2022 19:46  Güncelleme: 22:14

Kaza, akşam saatlerinde Akdeniz ilçesi Mersin- Adana karayolu Huzurkent mevkisinde meydana geldi. Sürücüsü henüz öğrenilemeyen 33 N 3404 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak aynı yönde ilerleyen Serdar Gül'ün kullandığı 42 BSH 74 plakalı tıra arkadan çarptı.

Mersin'de otomobil tıra arkadan çarptı: 4 ölü

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, otomobildeki Ahmet Özmen, Diyar Özmen ve Deniz Akbudak'ın yaşamını yitirdiğini, 1 kişinin de ağır yaralandığını belirledi.Ekipler, ismi henüz öğrenilemeyen yaralıyı Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan ağır yaralı da yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Mersin'de otomobil tıra arkadan çarptı: 4 ölü

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, tır sürücüsü Serdar Gül ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mersin\'de korkunç kaza: Tıra arkadan çarpan otomobildeki 4 kişi feci şekilde can verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de korkunç kaza: Tıra arkadan çarpan otomobildeki 4 kişi feci şekilde can verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Tuğrul Coşar: Sürat felakettir felaket dört genç can gitti yazık çok yazık geride kalanlar ailller perişan çok büyük bir acı. Lütfen herkes trafik kurallarina hız limiti takip mesafesine uysun uyulmadığında sonuçları böyle çok ağır acı oluyor 0 0 Yanıtla

Advertisement