Kontrolden Çıkan Otomobil Kanala Düştü: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kontrolden Çıkan Otomobil Kanala Düştü: 4 Yaralı

Kontrolden Çıkan Otomobil Kanala Düştü: 4 Yaralı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kanala düşen otomobildeki aynı aileden 4 kişi yaralandı.

24.03.2014 16:59  Güncelleme: 17:48

Konya'nın Beyşehir ilçesinde,  Beyşehir-Üzümlü beldesi karayolunda kanala düşen otomobildeki aynı aileden 4 kişi yaralandı. 

KONTROLDEN ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, Üzümlü beldesi yönünden kent merkezi yönüne seyir halinde olan Ali Kılınç (72) yönetimindeki 42 H 8923 plakalı otomobil, Üstünler beldesi girişinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki işaret levhasına çarptı.

KANALA DÜŞTÜ

Otomobil daha sonra bir evin önünden geçen içinde su olmayan 1 metre derinliğindeki kanala düştü. Kazada sürücü ile araç içerisinde bulunan eşi Keziban, kızları Ayşe ve Fatma Kılınç yaralandı.

DÖNÜŞ YOLUNDA KAZA 

Kaza sonrası yaralılardan birisi araç içerisinde sıkıştığı yerden sağlık ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarıldı. Kazazede ailenin ilçeye bağlı Emen beldesinde ikamet ettiği, Üzümlü beldesindeki torununu görmeye geldiği ve dönüş yolunda kaza geçirdği öğrenildi.

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

Kaza sonrası yaralılar adrese sevk edilen ambulanslarla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Düştüğü kanal içerisinde sıkışan otomobil ise çekici yardımıyla çıkarıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kontrolden Çıkan Otomobil Kanala Düştü: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement