Otomobil Ambulansa Çarptı: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Ambulansa Çarptı: 4 Yaralı

Otomobil Ambulansa Çarptı: 4 Yaralı

Bolu'da, trafik kazasında yaralananları hastaneye yetiştirmek için kırmızı ışıkta geçen 112 Acil ambulansına otomobil çarptı.

07.06.2015 21:07

Bolu'da, trafik kazasında yaralananları hastaneye yetiştirmek için kırmızı ışıkta geçen 112 Acil ambulansına otomobil çarptı. Otomobildeki 4 kişi kazada yaralandı.

Kaza, saat 19.30 sıralarında Karaçayır Mahallesi'ndeki Karacasu kavşağında meydana geldi. Kıbrıscık'ta trafik kazasında yaralanan kişiyi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne yetiştirmek için kırmızı ışıkta geçen Ahmet Yılmaz idaresindeki 14 DR 636 plakalı 112 Acil ambulansına Furkan Yılmaz idaresindeki 14 BG 842 plakalı otomobil hızla çarptı. Ambulansa çarptıktan sonra savrulan otomobil daha sonra refüje çıkarak trafik tabelasına çarparak durdu. Kazanın ardından otomobil hurdaya dönerken içerisindeki 4 kişi yaralandı.

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı kaza kırım ekibi ve 112 Acil ekipleri otomobildeki 4 kişiyi araçtan çıkardı. Kazada yaralanan sürücü Furkan Yılmaz, Burak Sokulluoğlu, Mert Acar ve Hakkı Arslandaş 112 Acil ambulanslarıyla kaldırıldıkları İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi altına alındılar. 112 Acil ambulansında bulunan yaralı ise başka bir ambulansa konularak hastaneye sevk edilirken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlattı. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Ambulansa Çarptı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement