Otobüs Muavini Hırsızlıktan Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Otobüs Muavini Hırsızlıktan Tutuklandı

Otobüs Muavini Hırsızlıktan Tutuklandı

Samsun'da bir otobüs firmasında muavin olarak çalışan Orhan Fırtına (19), otobüsün şoförü ve diğer muavinin paralarını çaldığı iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

13.06.2016 14:46

Samsun'da bir otobüs firmasında muavin olarak çalışan Orhan Fırtına (19), otobüsün şoförü ve diğer muavinin paralarını çaldığı iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, dün İlkadım İlçesi Yusuf Ziya Yılaz Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. İddiaya göre bir firmaya ait yolcu otobüsü Mersin'den Samsun'a hareket etti. Otobüste muavin olarak çalışan ve hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu bildirilen Orhan Fırtına, otobüs şoförü Ulaş Er'in (45) cüzdanından 470 lira, diğer muavin Ahmet Aygün'ün de (22) cüzdanından 110 lira para çaldı. Şoför ve muavin paralarının çalındığını belirleyip Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne geldiğinde polisi arayıp ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis şüpheliyi gözaltına aldı.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Orhan Fırtına savcılık ifadesirinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme taraından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otobüs Muavini Hırsızlıktan Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement