Osmanlıspor Lige Hazır" - Son Dakika
Güncel

Osmanlıspor Lige Hazır"

Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, kurulu olan takımın üzerine ufak tefek nüanslarla takviye yaptıklarını belirterek, "Lige hazırlık sürecinde kampımızı iyi değerlendirdik.

10.08.2017 13:37

Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, kurulu olan takımın üzerine ufak tefek nüanslarla takviye yaptıklarını belirterek, "Lige hazırlık sürecinde kampımızı iyi değerlendirdik. Eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Osmanlıspor bugün itibariyle lige hazır diyebiliriz." dedi.

Teknik direktör Uygun, Batıkent Tesisleri'nde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İlhan Cavcav Sezonu'nun tüm takımlara hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, "Rahmetli duayenin de mekanı cennet olsun. İnşallah onun adına yakışır, güzel ve çekişmeli bir sezon olur." dileklerini iletti.

Süper Lig'deki kulüplerin bu sezon yayıncı kuruluştan geçen seneye oranla 2 kat daha fazla ücret alacaklarını hatırlatan Uygun, "Kulüplerimiz bu nedenle 10-14 arası transfer yaparak lige daha güçlü girmeye çalışıyor. Biz ise geçen sezondan gelen 30 kişilik kadromuza Serdar Gürler, Maxsö ve Özer Hurmacı'yı transfer ederek öncelikle böyle bir süreç başlattık. Stoper, orta saha ve forvete birer takviye yapmayı da düşünüyoruz. Osmanlıspor olarak kurulu olan takımın üzerinde ufak tefek nüanslarla uyguladığımız bu transferler bizleri hazır duruma getirdi mi, tam hazır mıyız? Süreç içinde kampımızı iyi değerlendirdik. Kendi eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Osmanlıspor bugün itibariyle lige hazır diyebiliriz." değerlendirmesini yaptı.

TSYD maçlarının ardından baktıklarında ilk gün geldikleri Osmanlıspor ile bugünkü Osmanlıspor arasında değişiklikler olduğunu belirten Uygun, şunları kaydetti:

"Her gün üzerine bir şey koyabiliyoruz. Her gün daha iyi oyun mantalitemizi anlatabiliyoruz. Gerek sistem, gerekse taktiksel anlayış içinde takımı antre etmeye çalıştık. Farklılığı zamanla göreceğimizi düşünüyoruz. Oyun sisteminde ufak tefek değişiklikle beraber oyun mantalitemizi ve kazanma arzumuzu ve coşkumuzu ligin her maçında sahaya yansıtarak, Osmanlıspor'un arzuladığı ve istediği sonuçları alabileceğini düşünüyoruz."

"Hoşgeldin" Yeni Malatyaspor

Osmanlıspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ligin ilk haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacaklarını kendilerini zor bir maçın beklediğini anlattı.

Karşılaşma ile ilgili olarak Yeni Malatyaspor"a öncelikle "hoş geldin" diyerek söze başlayan Uygun, "Uzun yıllar sonra tekrar Süper Lig'e dönmüş olması gerçekten çok önemli. Çok değerli Ertuğrul hoca başlarında bulunuyor. Ona da tekrar başarılar diliyorum. Yeni Malatyaspor ile zor bir maç bizi bekliyor." ifadelerini kullandı.

Rakiplerinin önemli futbolcuları transfer ettiğini hatırlatan Uygun, "Rakip olarak gerçekten transferlerine baktığımızda iyi bir transfer politikası izlediklerini görebiliyoruz. Kadro yapısı itibariyle de yeni bir kadro kurulsa da geçen sezon oynayan futbolcu arkadaşlarla birlikte zor bir maç bizi bekliyor. Osmanlıspor olarak her maçımızı, oyun isteğimizi, kazanma coşkumuzu sahada göstermek istiyoruz. Futbolcular bana göre sanatkardır. Sanatkarlıklarını sahada en güzel şekilde uygulayıp, kazanma adına Osmanılspor kullanacaktır diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Osmanlıspor Lige Hazır"
Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement