Osmaniye'de sulama kanalına giren 3 gençten biri kayboldu - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'de sulama kanalına giren 3 gençten biri kayboldu

Osmaniye'nin Kesmeburun köyünde serinlemek için sulama kanalına giren 3 gençten 2'si kurtarıldı, biri ise suda kayboldu. Suriyeli gençlerden biri kendi imkanlarıyla sudan çıkarken, diğer ikisi akıntıya kapıldı. Köylüler tarafından kurtarılan bir genç hastaneye kaldırıldı. Kaybolan genç için itfaiye ekipleri arama çalışmalarına devam ediyor.

03.08.2023 19:21  Güncelleme: 19:28

- Osmaniye'de sulama kanalına giren 3 gençten biri kayboldu

OSMANİYE - Osmaniye'de serinlemek için Devlet Su İşlerine ait sulama kanalına giren 3 gençten 2'si kurtarıldı, biri suda kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, Osmaniye'nin Kesmeburun köyünde sulama kanalına giren Suriyeli 3 genç akıntıya kapıldı. Gençlerden biri kendi imkanlarıyla sudan çıkarken, ikisi sürüklenmeye devam etti. Bu sırada akıntıya kapılan gençlerden biri, çevredeki köylüler tarafından suya ip atılarak kurtarıldı, diğeri gözden kayboldu. Vatandaşlarca kurtarılan genç, ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Akıntıya kapılarak kaybolan ve isminin Muhammed Musullu olduğu öğrenilen gence ulaşmak için Osmaniye Belediyesi itfaiyesine bağlı dalgıçların çalışması sürüyor.

Osmaniye\'de sulama kanalına giren 3 gençten biri kayboldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmaniye'de sulama kanalına giren 3 gençten biri kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement