Osmaniye'de çalınan otomobil Adana'da terk edilmiş halde bulundu - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'de çalınan otomobil Adana'da terk edilmiş halde bulundu

Osmaniye\'de çalınan otomobil Adana\'da terk edilmiş halde bulundu

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bir hafta önce gerçekleşen oto hırsızlığıyla ilgili çalışma başlattı. Çalınan otomobil Adana'da bir portakal bahçesinde terk edilmiş halde bulundu. Hırsızlığı yaptığı belirlenen 3 şüpheliden 1'i yakalandı, diğerleri aranıyor.

27.04.2023 11:13

OSMANİYE'de bir hafta önce çalınan otomobil, Adana'da bir portakil bahçesinde terk edilmiş olarak bulundu. Hırsızlığı yaptığı belirlenen 3 şüpheliden 1'i yakalandı, diğerleri aranıyor.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 18 Nisan günü Eyüp Sultan Mahallesi'nde gerçekleşen oto hırsızlığıyla ilgili çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kayıtlarını izleyen polis, şüphelilerin  Y. S., C. A. ve E. S. olduğunu belirledi. Yapılan baskınlarda Y.S. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Çalınan otomobil ise Adana'da bir portakal bahçesinde terk edilmiş halde bulundu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.S. tutuklandı. Firari olan diğer şüphelileri yakalamak için çalışmalar devam ediyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye'de çalınan otomobil Adana'da terk edilmiş halde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement