Osmaniye Belediyesi 3.Yaz Spor Okulları Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Belediyesi 3.Yaz Spor Okulları Sona Erdi

Osmaniye Belediyesi 3.Yaz Spor Okulları Sona Erdi

Osmaniye Belediyesi'nin 3.yaz spor okulları tamamlandı

30.07.2011 16:31

Osmaniye Belediyesi tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen ücretsiz yaz spor okulları sade bir kapanış töreni ile tamamlandı. Osmaniye Önderspor Hasan Bey Tesislerinde yapılan kapanış töreninde konuşan Belediye Başkanı Kadir Kara; "Belediye Başkanlığının en keyif aldığım anları sizler gibi böyle pırıl pırıl çocuklarla birlikte olduğum anlardır" dedi.

Osmaniye Belediyesi 3.Yaz Spor Okulları'nda bu yıl 7–14 yaş arası 700 çocuğa basketbol, futbol ve voleybol branşlarında 28 uzman antrenör tarafından eğitim verildiği kaydedildi.

Çocukların "En büyük başkan, bizim başkan. Başkan Kadir Kara." şeklindeki tezahüratları ile tören alanına giren Belediye Başkanı Kadir Kara; "Mutlu Şehrin, Mutlu Çocuklarına, Ben Kadir Kara olarak her şeyi yapacağım" dedi. Başkan Kara; "Göreve geldiğimiz ilk yılda başlattığımız ücretsiz yaz spor okullarının bu yıl üçüncüsünü tamamlamış bulunuyoruz. Her yıl bir önceki yıla göre daha fazla rağbet gören yaz spor okullarında belediye olarak en iyi hizmeti vermenin yarışı içerisindeyiz. Bizler çocuklarımız için ne yapsak azdır. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin, yavrularımızın sağlıklı bir şekilde yetişmesi ve eğlenceli bir yaz ayı geçirebilmeleri için bu yaz spor okullarını düzenledik. Bizlere her zaman destek veren değerli hocalarımıza ve bu yıl bizlere güç katan Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve Kılıç Ticaret'e teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Kadir Kara'nın konuşmasının ardından 3.Yaz Spor Okulları'nın antrenörlerine teşekkür ve başarıl belgesi verildi. Ayrıca tüm öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği kapanış töreni toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Törene Belediye Başkanı Kadir Kara'nın yanı sıra Başkan Yardımcıları Mustafa Balkaya, Ahmet Kırgın, Ticaret Borsası Başkanı Sait Çenet, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Özkan, Özel Kalem Müdürü Hüseyin Azizoğlu, Kent Konseyi Sekreteri Hayrettin Aslan ile öğrenci ve veliler katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmaniye Belediyesi 3.Yaz Spor Okulları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement