Osmancık'tan Murat Koçak'a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Osmancık'tan Murat Koçak'a Teşekkür

Osmancık\'tan Murat Koçak\'a Teşekkür

Muzaffer Kara, Sungurlu Ulusoy Dağ Tesisleri Sahibi Murat Koçak'a derneğe verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

30.04.2012 08:30

Osmancık'ta faaliyet gösteren Türkiye Sakatlar Derneği Osmancık Şubesi Başkanı Muzaffer Kara, Sungurlu Ulusoy Dağ Tesisleri Sahibi Murat Koçak'a derneğe verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Sungurlu Ulusoy Dağ Tesisleri Sahibi İşadamı Murat Koçak'ın Türkiye Sakatlar Derneği Osmancık Şubesine gönderdiği hediyeler Osmancık'ta engelli ailelerin öğrencilerine dağıtıldı.

Kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyeleri öğrencilere teslim eden Dernek Başkanı Muzaffer Kara, desteklerinden dolayı Sungurlu Ulusoy Dağ Tesisleri Sahibi İşadamı Murat Koçak'a teşekkür etti.

Hayırsever işadamları sayesinde bir çok öğrenciyi sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Kara; "Derneğimiz bünyesinde bir çok engelli aileye ve çocuklara çeşitli yardımlar yapılıyor. Bu yardımlarımızı hayırsever işadamlarımız sayesinde gerçekleştiriyoruz. Derneğimize sürekli destek veren İşadamı Murat Koçak, öğrencilerimizle bizlerin arasında bir köprü kurarak onlar kadar bizleri de sevindirdi. Sayın Koçak, engelli insanlara sahip çıkmayı bir sosyal görev olarak görmekte, öğrencilerimizin eğitimlerine de sürekli katkı sağlamaktadır. Kendisine örnek duyarlılığından dolayı dernek üyelerimiz adına teşekkürü borç biliriz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmancık'tan Murat Koçak'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement