Oscar Şıklığı Markafoni'de! - Son Dakika
Güncel

Oscar Şıklığı Markafoni'de!

Oscar Şıklığı Markafoni\'de!

Moda dünyasının vitrini markafoni, bu haftaki Lookbook Kampanyası Kırmızı Halı ile Oscar şıklığını gardıroplara getiriyor.

23.02.2012 09:41

Kampanya kapsamında Oscar törenlerinde kırmızı halıdan eksik olmayan uzun tuvaletler, ışıltılı takılar yüzde 90'a varan indirimlerle 24-27 Şubat tarihleri arasında www.markafoni.com'da!

Yılın bu döneminde, açıklanacak Oscar ödülleri kadar, kırmızı halıdaki Hollywood yıldızlarının birbirinden şık ve göz alıcı kıyafetlerini görmek için de sabırsızlananlar, markafoni'nin bu haftaki Lookbook Kampanyasına bayılacak! Oscar töreni davetlileri sade veya görkemli, kabarık etekli ya da deniz kuyruklu ama mutlaka şık kıyafetleriyle kırmızı halıda boy gösterirken, markafoni üyeleri de Kırmızı Halı Kampanyası ile Oscar şıklığını yaşayacak.

Hollywood yıldızı kadar şık olmanın yolu www.markafoni.com'dan geçer!

Gardıroplara stil getiren markafoni'nin Kırmızı Halı Kampanyası kapsamında seçkin markalara ait farklı renklerde uzun tuvaletler ve ışıltılı takılar markafoni üyelerine yüzde 90'a varan indirimlerle sunuluyor. markafoni, kırmızı halıdaki bir Hollywood yıldızı kadar şık ve büyüleyici olmak isteyenler için şıklık ve stil önerileri de sunuyor.

Stilinizi yaratmak için markafoni Lookbook Kampanyalarını takip edin!

Geçtiğimiz haftalarda markafoni'nin Audrey Hepburn's Little Black Dress, Woman in Red, Glamour, Sıcak Kış, Monokrom, Minimal Dress, Neon Pop, Neutral, Kış Çiçekleri Kampanyaları kendi stilini yaratmak isteyen modaseverler tarafından yoğun ilgi görmüştü. markafoni Lookbook Kampanyaları için www.markafoni.com'u izlemeye devam edin!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oscar Şıklığı Markafoni'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement