ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTIKLARI KAZADAN SONRA KAÇTILAR - Son Dakika
Güncel

ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTIKLARI KAZADAN SONRA KAÇTILAR

Odayeri Bağlantı Yolu'nda, sürücüsünün makas atarak ilerlediği iddia edilen otomobil, önündeki iki otomobile çarptı.

11.11.2022 10:04  Güncelleme: 10:41

MAHMUTBEY-Odayeri Bağlantı Yolu'nda, sürücüsünün makas atarak ilerlediği iddia edilen otomobil, önündeki iki otomobile çarptı. Şans eseri yaralananın olmadığı kazada ortalığı birbirine katan sürücü ve yanındakiler otomobili bırakıp yaya olarak kaçtı. Cep telefonu kamerasıyla kaçanları görüntüleyen bir vatandaş, içinden 7-8 kişinin indiğini iddia ettiği otomobildeki içki şişesini gösterdi.

Kaza, dün saat 19.30 sıralarında, Kuzey Çevre Otoyolu Mahmutbey-Odayeri Bağlantı yolunda meydana geldi. İddiaya göre, yolda makas atarak ilerleyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 22 ABZ 652 plakalı otomobil, önündeki iki otomobile çarptı. Savrularak duran araçlarda hasar oluşurken, kazada şans eseri yaralanan olmadı. Ortalığı birbirine katan sürücü ve yanındakiler otomobili bırakıp yaya olarak kaçtı.

BU ARAÇ MAKAS ATARAK GELDİ

Akan trafikte araçların arasından kaçan kişiler, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Çeken kişinin görüntülerde, Arabayı bırakıp kaçıyorlar, belliydi zaten. Bu araç makas atarak geldi. İçerisinde 7-8 kişi vardı. Bu iki araca çarpıp kaçtılar. Gördüğünüz üzere araçta alkol ve enerji içeceği var. Çok süratli bir şekilde geldiler ve iki araca çarptılar. İnsanlar hala şokta dediği duyuluyor.

Polis, kazaya ilişkin çalışma başlattı.

ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTIKLARI KAZADAN SONRA KAÇTILAR
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTIKLARI KAZADAN SONRA KAÇTILAR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement