Orlando Bloom Gitti - Son Dakika
Güncel

Orlando Bloom Gitti

Orlando Bloom Gitti

Orlando Bloom fotoğraf ve reklam filmi çekimlerini tamamlayarak ülkesine döndü.

22.03.2013 13:42

Orlando Bloom gitti ama Magnum için yine gelecek

Magnum'un 2013 kampanyasının çekimleri için Türkiye'ye gelen ünlü Hollywood yıldızı Orlando Bloom fotoğraf ve reklam filmi çekimlerini tamamlayarak ülkesine döndü. Ünlü oyuncu mayısta yine geleceğini söyledi.

Dünyaca ünlü Hollywood aktörü Orlando Bloom, Magnum işbirliği kapsamındaki fotoğraf ve reklam filmi çekimlerini İstanbul'un çeşitli yerlerinde tamamlayarak Türkiye'den ayrıldı. Havaalanına indiği andan itibaren hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Magnum'un yeni marka yüzü Orlando Bloom, Ömer Faruk Sorak'ın yönettiği iki reklam filminde İtalyan model Carla Moure ile birlikte rol aldı. Çekimler dışında kalan sınırlı zamanlarını İstanbul'u tanımak için kullanan Bloom, boğaz hattında ve tarihi yarımadada keyifli zaman geçirdi. Bloom'un İstanbul ziyareti dünya medyasında da yer buldu.

Türkiye'de bulunduğu süre içinde kendine yakın ilgi gösteren hayranlarına ve Türk medyasına teşekkür eden Hollywood yıldızı, Türkiye'den çok mutlu ayrıldığını ifede etti. Bloom Magnum'un dijital kampanyasının video çekimleri ve özel etkinlikler için mayısta yeniden İstanbul'da olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orlando Bloom Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement