Orhaniye Semt Sahası ve Lokal Binaları'nın Temeli Atıldı - Son Dakika
Güncel

Orhaniye Semt Sahası ve Lokal Binaları'nın Temeli Atıldı

Orhaniye Semt Sahası ve Lokal Binaları\'nın Temeli Atıldı

İnegöl Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Orhaniye Semt Sahası ile Orhaniyespor Lokal Binalarının temel atma töreni protokol'ün ve mahalle sakinlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

31.05.2011 22:11

Kente nefes aldıracak alanlar üreterek, mevcut İnegöl'ü yenilemeye devam ettiklerini bildiren İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş amacın sporu İnegöl geneline yaymak istediklerini ifade etti.

Başkan Aktaş, Orhaniye Semt sahasını diğerlerinden ayıran önemli bir özelliğin ise otoparkı ve açık hava spor aletleri olduğunu kaydetti.

Başkan Aktaş, " Semt Sahamız; aynı zamanda Orhaniyespor Kulübünün mekân ihtiyacını da ortadan kaldıracaktır. Çünkü semt sahası projesi kapsamında yapılan binada Orhaniyespor'a kulüp binası teşkil edilecektir. Böylelikle; spor kulüplerimize önem veren bir belediyecilik anlayışını bu gibi projelerimizle bir kez daha ortaya koymuş oluyoruz. Semt sahalarımız; her mahallede artık 'Sosyal Yaşam Alanları' oluşturmuştur. Orhaniyesporumuza, mahalle sakinlerimize, çocuk ve gençlerimize hayırlı-uğurlu olsun diyor, saygılar sunuyorum" dedi.

Orhaniyespor Onursal Başkanı İrfan Özdemir emeği geçenlere teşekkür etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, semt sahası ve lokla binalarının Orhaniye mahallesinde gençlere hizmet edeceğini söyledi

Kaymakam Durmuş Gençer ise temel atma için atılacak harcın,İnegöl'ün dostluğuna, kardeşliğine atılan bir harç olmasını temenni ettiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından kurban kesimi ve dualar yapıldı. Temmuz ayı içerisinde tamamlanması planlanan tesise ilk harç törenle atıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orhaniye Semt Sahası ve Lokal Binaları'nın Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement