Orhaneli Kent Konseyi'nden Bursa Kent Konseyi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Orhaneli Kent Konseyi'nden Bursa Kent Konseyi'ne Ziyaret

Orhaneli Kent Konseyi\'nden Bursa Kent Konseyi\'ne Ziyaret

Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, Orhaneli Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aydemir ve yürütme kurulu üyeleri ağırladı.

02.03.2015 10:34  Güncelleme: 10:35

BKK Başkanı Semih Pala, kendisini ziyaret eden Orhaneli Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aydemir, Genel Sekreter Cavit Zırtlan ve yürütme kurulu üyelerine Bursa Kent Konseyi yapısı ve işleyişi hakkında bilgi verdi. BKK Başkan Yardımcısı Necati Şahin ile BKK Genel Sekreter Yardımcısı Cüneyt Acar'ında hazır bulunduğu ziyarette konuşan Pala, 4 Meclisi, 30 çalışma grubu ve yüzlerce gönüllü katılımcısıyla birlikte Bursa'ya faydalı çalışmalar yaptıklarını anlattı. Toplumsal Denge Çizgisi anlayışıyla herkese söz hakkı verdiklerini söyleyen Pala, "Yılda ortalama bin 500 faaliyet yapabilecek gücümüz var. Kent konseyi yapısının ülke genelinde daha iyi anlaşılması ve işletilmesi için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bursa Kent Konseyi'ni bir Bursa markası haline getirdik. Çalışma modelimiz diğer şehirlerde de örnek oluyor" dedi.

Orhaneli Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aydemir ise, başarılı çalışmalarından ötürü BKK'ya teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Orhaneli Kent Konseyi üyelerine BKK çalışmalarını anlatan set hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orhaneli Kent Konseyi'nden Bursa Kent Konseyi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement