Orhan Övet'in Hedefi Bahçeli miydi - Son Dakika
Güncel

Orhan Övet'in Hedefi Bahçeli miydi

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in ortaya çıkan yeni görüntüleri "asıl hedef Devlet Bahçeli miydi" yorumlarına neden oldu.

10.04.2014 12:17  Güncelleme: 12:54

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in Meclis'e MHP Grubun'dan 20 dakika önce gelmesi dikkat çekerken MHP Grubu'nu izlediği de ortaya çıktı.

EL SIKIŞIP SOHBET ETTİLER

Kamera kayıtlarına göre MHP Grubu dağılırken takım elbiseli bir kişi ile sohbet edip el sıkıştığı görülen Övet'in bu kişiyle ne konuştuğu da merak konusu oldu.

HEDEF BAHÇELİ MİYDİ?

Meclis'e geldikten sonra MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de giriş yaptığı koridorda bekleyen ancak kalabalık bir giriş yapan Bahçeli'nin salona geçmesinin ardından grup toplantısını izleyen Orhan Övet daha sonra Halkla İlişkiler Binası'nda yemeğe geçiyor.

Ortaya çıkan yeni görüntülerdeki esrarngiz adamın kim olduğu ve saldırganla ne konuştuğu merak ediliyor.

Övet, burada CHP Grubu'nu beklemeye başlıyor. Övet'in Meclis'e MHP Grubu'nun saatlerinde gelmesi ve grup toplantısını izlemesi nedeniyle "Hedef Bahçeli miydi?" yorumlarına neden oldu. Bahçeli'ye bir saldırı düzenlemeyen Övet'in Kılıçdaroğlu'nu beklemeye başladığı yorumları da yapılmaya başlandı.

Orhan Övet\'in Hedefi Bahçeli miydi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Orhan Övet'in Hedefi Bahçeli miydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • bozkurt: MHP lideri devlet bahçeliye saldıraydı ülkücülerin elinden kim alacaktı acaba bu namusuzu... 22 6 Yanıtla
    cagatay: bahceli ye yapma şansı ..yok bunu her kes iyi bilir eger yapsa ölümüne 10 kakika tutun fazla sürerse yüzüme tükürün.. 0 0 Germen: işte olay tam da bu. illa bahçeli ye saldırmasını mı bekleyeceğiz böyle şahısların.Bugün CHP ye yarın MHP ye. Muhalefet partileri tek vücut haline gelmeli. Düşünce tarzı ne olursa olsun. Bu artık bir ülke bir vatan meselesi. 0 0
  • HASAN TOPAL: Bu Salak hem işsiz hem aç hem Akp üyesi ne garip değilmi? 23 4 Yanıtla
    Germen: gerizekalı işte....tipik hipnoz vakası.Derhal azmettirenler bulunsun.Ama nerede o yargı sistemi ve polis kuvveti. Sıkar biraz artık...Türk Milleti için tarih hep ' kahraman' diye yazar ya. Son 11 senedir ben o kahramanlardan eser görmedim. Nerede bu kahramanlar. Bundan daha kötü olarak daha neyin yaşanması bekleniyor ? Hemen birleşilmeli derhal ve ecilen. 0 0
  • mustafa: işte onu yapmak biraz sıkar..velev ki yaptı bahçeliye saldırdı sonu helaktır.:) 19 7 Yanıtla
  • HAKAN61: Bu haber doğru haber değil hedefinde bahçeli filan yoktur 5 3 Yanıtla
  • cafer: her pok un altında kimin çıktığı belli oluyor mhp yi karıştıramıyacaksınız 7 0 Yanıtla
  • UŞAK: Böyük böyük abilerinin hazmedemediği cümlelerin intikamını psikolojik olarak almak için gönderilmiş zavallı uşak, bundan sonra kendi psikolojisi hepten bozulacak... 3 1 Yanıtla
  • üç hilal: ayağından vurunki bu ona ders olsun o zaten artık yaşamıyor 2 1 Yanıtla

Advertisement