Orduspor İle Gosso'nun Yolları Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

Orduspor İle Gosso'nun Yolları Ayrıldı

Orduspor İle Gosso\'nun Yolları Ayrıldı

Orduspor'un Fildişi Sahilli futbolcusu Jean Jacques Gosso, sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

18.10.2012 23:17  Güncelleme: 23:12

Orduspor'da ki durumu uzun süredir netlik kazanmayan ve merak konusu haline gelen Fildişi Sahilli futbolcu Jean Jacques Gosso'nun Orduspor ile yolları tamamen ayrıldı. 5 gün önce antrenmanları terk ederek Ordu'dan ayrıldığı ortaya Gosso'nun daha sonra avukatı aracılığıyla Orduspor ile olan sözleşmesini tek taraflı feshettiği öğrenildi.

Türkmen : "FİFA'ya Başvurumuzu Yaptık"

Konu ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, şu ifadelere yer verdi. "Gosso, transfer döneminin bitimine iki gün kala kendisine kulüp bulamayarak Türkiye'ye geri dönmüş, bizde herşeye rağmen kapılarımızı kendisine tekrar açmıştık. Ordu'da antrenmalarını yapmaya başlayan Gosso, 5 gün önce Ordu'dan ayrılarak, avukatları aracılığı ile bize sözleşmesini tek taraflı feshettiğini belirtti. Orduspor Kulübü'nün Gosso'ya herhangi bir borcu bulunmadığı gibi aksine kendisinde alacaklı durumdayız.

Sezon öncesi antrenmanlara katılmadığına dair noter tespiti yapılmış ve kulübümüz tarafından kendisine para cezası verilmişti. Futbolcu ile ilgili olarak daha önce FİFA'ya başvurumuzu yapmıştık. Orduspor'un menfaatleri gereği futbolcu ile ilgili hukuki girişimlerimiz olacak.

"Orduspor'da Oynamak İstemiyorum"

Geçtiğimiz sezonun başarılı ismi olan Fildişi Sahilli futbolcu Jean Jacques Gosso, sezon sonunda Orduspor ile yollarını ayırmak istediğini, Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de forma giymek istediğini açıklamıştı. Bu durum karşısında Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, belirlenen bonservis bedelinin ödenmesi durumunda Orduspor'da oynamak istemediğini söyleyen Gosso'nun istediği takıma gidebileceğini açıklamıştı.

Kulüp Bulamadı, Ordu'ya Geri Döndü

Bu süre içerisinde kendisine kulüp arayan Gosso'yu Orduspor yönetimi ve teknik heyeti yeni sezon öncesi yurtdışı kampına davet etmiş, ancak futbolcu bu davete olumlu cevap vermemişti. Yurtiçi ve yurtdışı kamplara katılmayan Gosso'nun durumunu noter aracılığı ile tespitini yapan Orduspor Kulübü, futbolcuya ağır para cezaları vermiş ve konuyu FİFA'ya taşımıştı.

Orduspor'un FİFA'ya gerekli başvuruları yapmasının ardından Fildişi Sahilli futbolcu transfer döneminin bitimine iki gün kala Orduspor'a geri dönmüştü. Sağlık kontrolünden geçen Gosso, daha sonra antrenman eksiği olduğu için Ordu'da takımdan ayrı çalışmalara başlamıştı.

Takımın Bir Parçası mı Gosso'ya Sorulmalı

Geçtiğimiz ay kendisine Gosso'yu kadroda düşünüp düşünmediğine ilişkin sorular sorulan Orduspor'un başarılı teknik adamı Hector Cuper, ''Gosso, geçen sezon bitmeden bazı şeyler söylemişti. Geçen sene takımın bir parçasıydı. Gosso'ya, -Kendisini takımın bir parçası gibi hissediyor mu- diye sorulmalı. Bunların görüşülmesi gerekiyor.'' cevabını vererek, Gosso'yu kadroda düşünmediğinin sinyallerini vermişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orduspor İle Gosso'nun Yolları Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement