Online Alışverişin Yeni Adresi Zidaya - Son Dakika
Güncel

Online Alışverişin Yeni Adresi Zidaya

Online Alışverişin Yeni Adresi Zidaya

Online alışveriş dünyasının yeni mağazası Zidaya ziyaretçilerine aile boyu alışveriş keyfi yaşatıyor!

23.07.2012 11:57

Zidaya.com'da Yer Alan Çok Özel Markaların Çocuk Ürünleri İle Küçükler de Zidaya'lı Oluyor.

Açıldığı günden bu yana her zevke ve her bütçeye uygun yüzlerce ürünü fiyat avantajıyla üyelerine sunan online alışverişin iddialı ismi Zidaya.com geniş bir yelpazede sunduğu çocuk ürünleri(http://www.zidaya.com/cocuk/) ile küçük Zidayalılar'a sesleniyor. Çocuklara özel yüzlerce ürün ve aksesuarı hem marka güvencesi hem de fiyat avantajıyla ziyaretçilere sunan Zidaya.com sayesinde online alışverişin keyfini süren anneler de tek tıkla çocuklarının ihtiyaçlarına ulaşabiliyor, yorucu alışveriş turları yerini bilgisiyar başında eğlenceye bırakıyor.

Türkiye'ye yeni gelen Carter'dan, artık bir klasik olan Chicco'ya, moda fenomeni olan Abercombie'den, NewBalance'a kadar pek çok markanın seçme ürünlerine indirimli fiyat avantajıyla sahip olunabilen Zidaya.com'da bebeğinize özel yüzde 100 organik olarak üretilen Kapbula marka bebek ürünleri de yer alıyor. Üstelik Zidaya'da çocuk ürünleri yaz boyunca yüzde 50'ye varan indirimlerle!

Zidaya.com'un büyülü dünyasını ziyaret etmeniz ve sunulan yüzlerce ürün arasından dilediğiniz alışverişi yapmanız için gereken tek şey www.zidaya.com adresine tıklamak ve alışverişe başlamak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Online Alışverişin Yeni Adresi Zidaya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement