"Onlarında Eğlenmeye Hakkı Var" - Son Dakika
Güncel

"Onlarında Eğlenmeye Hakkı Var"

"Onlarında Eğlenmeye Hakkı Var"

Ada AVM bir ilke daha imza atarak, Sakarya L Tipi Cezaevi'ndeki çocuklarla buluştu.

17.04.2012 11:28

"Onlarında eğlenmeye hakkı var" dediler; Cezaevi'ndeki çocukları unutmadılar

Cezaevindeki çocuklarla buluşan ADA AVM; onlara eğlenceli bir gün yaşattı…

Sakarya'da toplumsal sosyal sorumluluk çalışmaları ile şehre sürekli katkı sağlayan Ada Alışveriş Merkezi; çevreye ve insanlara duyarlı projelerine devam ediyor. Daha önce hiç gerçekleştirilmemiş bir projeye imza atan ADA AVM yetkilileri, Sakarya L Tipi Cezaevi'ndeki mahkumlara yardım elini uzatıyor.

Özellikle çocuk yaştaki tutukluların ve annelerin rehabilitasyonları için kolları sıvayan ADA AVM, kendi bünyesinde düzenlediği etkinlikleri Cezaevi'ne taşıyor. 12-18 yaş aralığındaki 27 çocuğun ve anneleri ile kalan, en büyüğü 2 yaşında olan 5 bebeğin yetiştikleri ortama eğlenceyi taşımak adına yola çıkan ADA AVM, Cezaevi Müdürü Metin Sönmez'in desteği ile cezaevine Kukla Evi gösterisini getirdi.

ONLARIN KİŞİSEL GELİŞİMLERİNİ TEŞVİK

Bu hareketli etkinlik ile kapalı kapılar ardında yaşayan çocukları neşelendirmeye çalışan ADA AVM yetkilileri, projenin sürekliliği için ihtiyaç içinde olan çocuklara her nerede olurlarsa olsun ulaşacaklarını ifade ediyor. "ADA'da Bir Gün" etkinliği kapsamında; kimsesiz çocukları alışveriş merkezinde konuk eden ve korunmaya muhtaç miniklerin insani ilişkilerini kuvvetlendirerek eğlenceli vakit geçirmesini sağlayan ADA AVM, alışveriş merkezine gelme şansı olmayanları da unutmadı. ADA AVM Alışveriş Merkezi Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Nuray Baysu Şakar, hüküm giymiş bireylerin de dış dünya ile iletişim kurmaları gerektiğine inandıklarını ve onların kişisel gelişimlerini teşvik etmek istediklerini belirtti.

TOPLUMA VE ÇEVREYE SAYGILI YAKLAŞIM

Önceki gün gerçekleşen ziyaret esnasında, eğlenceli etkinliklerin yanı sıra pasta kesimi, içecek ikramı ve hediye dağıtımı yapıldı. Çocukların ihtiyacı olan kıyafetleri belirleyerek, kendi bünyesindeki mağazaların iş birliği ile hediyeleri tek tek paketleyen AVM Yönetimi, Sakarya'da yaşayan herkesin hayatına olumlu etki etmeyi hedefliyor. Faaliyette bulunduğu şehir ile bütünleşerek şehrin hemşerisi olmayı ve şehre katkı sağlamayı amaçlayan ADA, "Sorumlu AVM Olmak" için sosyal konulara eğiliyor. Şehrin gözde buluşma mekanı olan ADA Alışveriş Merkezi, topluma ve çevreye saygılı yaklaşımı ile şehri kucaklamaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Onlarında Eğlenmeye Hakkı Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement