"Onlara Fırsat Verin" - Son Dakika
Güncel

"Onlara Fırsat Verin"

"Onlara Fırsat Verin"

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, engelli vatandaşlarımıza fırsat verilmesi gerektiğini söyledi.

27.12.2013 08:08

Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Hulusi Kalender, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı ziyaret etti. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şiran'a hogeldin ziyaretinde bulunan, Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Kalender ve yönetimi, Şiran'a destek olacaklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şiran, "Engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için gayret gösteriyoruz. Bugün sağlıklı olabiliriz ama yarın engelli olmayacağımızın hiçbir garantisi yok.

Kimse kendi isteğiyle engelli olmuyor. Ayrıca şuda bir gerçektir ki, engelli vatandaşlarımız sportif anlamda çok yetenekli ve gayretliler. Onların bu gayreti bizleri de etkiliyor ve onlar için herşeyin en iyisini nasıl yaparız düşüncesi içerisine giriyoruz. Engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri tek tek kaldırarak, engellerin kaldırıldığında neler yapabileceklerini ülkemize hatta dünya ya bile gösterebilirler.Yeter ki onlara fırsat verin. Onlar bu ülkenin fertleri ve onların yaşam alanlarını kolaylaştırmak bizlerin görevidir" dedi.

Şiran'a düşüncelerinden dolayı teşekkür eden Hulusi Kalender ise, aslında engellilere gereken değer ve fırsat verildiğinde ulaşılabilirliğin kendiliğinden çözüldüğünü, her alanda engellinin varlığını hissettiren bir çalışma olduğunu söyleyerek bu çalışmaların sporda da olduğunu ifade etti.
Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şiran'a destek olacaklarını da vurgulayan Kalender, "Müdürümüze hoş geldin ziyaretinde bulunarak, kendisine iyi dileklerimizi ilettik. Kendisi de bizlere engelli kardeşlerimizin yaşam alanını kolaylaştırmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Bizler yaşam alanı ve kalitesi daha da arttığında gerek sportif anlamda gerekse birçok alanda başarılı olacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Onlara Fırsat Verin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement