Ömer Köroğlu'ndan Hayranlarına Sürpriz Çalışma - Son Dakika
Güncel

Ömer Köroğlu'ndan Hayranlarına Sürpriz Çalışma

Ömer Köroğlu\'ndan Hayranlarına Sürpriz Çalışma

Radyo programcısı Ömer Köroğlu, "Kalbimin ritimsiz sevgilisi" adlı şiirine klip çekmek için hazırlıklara başladı.

14.12.2012 23:29

Radyo programcısı Ömer Köroğlu, "Kalbimin ritimsiz sevgilisi" adlı şiirine klip çekmek için hazırlıklara başladı.

Bir radyo kanalında yıllardır Ömer Köroğlu ile Vesaire adlı radyo programıyla sevenlerine seslenen Köroğlu, klip çalışmaları için start verdi. Çok keyifli bir ortamda, dostlarıyla birlikte gece gündüz çalıştıklarını anlatan Köroğlu "'Kalbimin ritimsiz sevgilisi' isimli şiirin müziği 2007 yılında çıkardığı 'Kara Geceler' adlı albümü ile müzikseverlerin gönlünde taht kuran ses sanatçısı Ersin Kuşkanat'a ait. Sırasıyla; gitarda Atacan Ozan, udda Burak Pekuyar, klarnette Serdar Özkan, piyanoda İbrahim Telkıvıran çalıyor.

Hepsi çok değer verdiğim işinde usta müzisyen arkadaşlarım. Ortaya çıkan albümün aranjesini de 2001 yılında ülkemizi Eurovision'da temsil eden Sedat Yüce kardeşimiz yapıyor" dedi.

Stüdyo aşamasından sonra klibinde Köroğlu'na, İzmir'in en sevilen şarkıcılarından Mikrop Hikmet ve 'biz bize yeteriz' ekibi eşlik edecek. Klibin, montaj ve yönetmenliğini Ayberk Özsoy, sanat yönetmenliğini Arif Çayan, ses ışık yönetmenliği ve teknik desteği ise Gani Güleç yapacak. İzmir'den çalışmalarını tamamlayacak olan klibin, tüm Türkiye'deki müzik kanallarında yayınlanacağı belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ömer Köroğlu'ndan Hayranlarına Sürpriz Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement