Ömer Döngeloğlu'nu Binlerce Kişi Dinledi - Son Dakika
Güncel

Ömer Döngeloğlu'nu Binlerce Kişi Dinledi

Ömer Döngeloğlu\'nu Binlerce Kişi Dinledi

Ömer Döngeloğlu Dursunbey Belediyesi ve Diva-Sen katkıları ile Dursunbeyliler ile buluştu.

02.05.2012 11:55

Geçtiğimiz ay Dursunbeyli vatandaşlar ile Mustafa Karataş hocayı buluşturan Dursunbey Belediyesi bu kez yine ekranların sevilen yüzü Ömer Döngeloğlu'nu Dursunbeyli vatandaşlar ile buluşturdu. Mustafa Karataş'ın konferansında oluşan yoğun ilgiyi göz önüne alan Dursunbey Belediyesi ve Diva-sen yetkilileri Döngeloğlu konferansını bu kez daha büyük bir salona aldı.

Dursunbey Kapalı spor salonunda saat 20:30'da başlayan konferansa binlerce vatandaş katılırken Dursunbey'in en büyük salonu olan kapalı spor salonu'da konferansa gelen vatandaşlara yetmedi.

Konferansa Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz, Dursunbey Kaymakamlığı yazı işleri müdürü Fikri Conker, Dursunbey Müftüsü Nihat Sevil, Ak Parti Dursunbey Başkanı Halil Demir, Dİva-sen Balıkesir Başkanı Abdullah Çay, Çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile çevre il ve ilçelerden gelen davetliler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program Kuran'ı Kerim tilaveti ile devam etti. Daha sonra Diva-Sen il başkanı Abdullah Çay ve Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz bir konuşma yaptı. M. Ruhi Yılmaz konuşmasında 'Dursunbeylilerin bu tür organizasyonlara ilgisi her zaman yoğun olmakta. Bizde Belediye olarak daha büyük salonlar yapmanın yoluna bakacağız' dedi.  Konuşmanın ardından Elif Uzun isimli minik kız 40 yaşındasın isimli şiiri okurken minik kız hitabeti ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Program akışında Selami Arfad isimli ilahi solisti çeşitli ilahilerini seslenidirken okunan ilahilerin ardından Sahneye merakla beklenen Ömer Döngeloğlu davet edildi. Konferansında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV) Efendimizin hayatından kesitler sunan Döngeloğlu farklı sunumu ile Dursunbeylileri kendisine hayran bıraktı. Dursunbey'de karşılaştığı manzara karşısında büyük memnuniyet duyduğunu vurgulayan Döngeloğlu  Dursunbey'e bir daha gelmek istediğini belirtti.

Programın sonunda Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz tarafından Döngeloğluna çeşitli hediyeler verilirken Başkan Yılmaz Döngeloğluna teşekkürlerini sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ömer Döngeloğlu'nu Binlerce Kişi Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement