Olimpiyatlara Nurdan'la Başlıyoruz - Son Dakika
Güncel

Olimpiyatlara Nurdan'la Başlıyoruz

Olimpiyatlara Nurdan\'la Başlıyoruz

Kağıtspor, olimpiyatlarda ilk müsabakasına Halter'de Nurdan Karagöz ile çıkıyor.

27.07.2012 11:19

Londra Olimpiyatlarına bu yıl dokuz sporcuyla katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, olimpiyatlarda ilk müsabakasına Halter'de Nurdan Karagöz ile çıkıyor.

Bu yıl yapılan 2012 Londra Olimpiyatlarına, kulüpler düzeyinde dokuz sporcu göndererek adeta rekora imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, Londra'daki ilk sınavına Bayanlar Halter branşında Nurdan Karagöz ile çıkıyor.Londra olimpiyatlarına Halter'de Sibel Şimşek ,Aylin Daşdelen,Nurdan Karagöz,Boks'ta Fatih Keleş, Selçuk Eker,Engeli Halterde Turan Mutlu,Özlem Becerikli ,Görme Engelli Judoda Murat Baştuğ, Paralimpik Masa Tenisi branşında ise Neslihan Kavas ile Olimpiyat sınavı verecek olan mavi beyazlılarda hedef olimpiyatlarda en çok madalya toplayan kulüp olmak.

Başkan Başarı Diledi

28 Temmuz Cumartesi günü 48 Kiloda Podyuma çıkacak olan Dünya üçüncüsü,Avrupa ikincisi sporcumuz Nurdan Karagöz saat 15.30'da ilk sınavını verecek.Form grafiği yüksek olan sporcumuzun podyumda derece yapması beklenirken müsabakaları TRTSPOR naklen verecek. Müsabaka öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu sporcuları tek tek arayarak olimpiyat öncesi başarı dileklerinde bulunarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Program Yoğun

Nurdan Karagöz'ün ardından 29 Temmuz Pazar günü yine halterde Dünya ikincisi,Avrupa şampiyonu 53 kiloda milli halterci Aylin Daşdelen saat 12.30'da ilk sınavını verecek.Aynı gün Boks'ta ise Avrupa şampiyonu Fatih Keleş 60 kiloda saat 13.30'da ilk müsabakasında ringe çıkacak.30 Temmuz Pazartesi günü bir başka boksörümüz Selçuk Eker ise saat 13.30'da ilk maçına çıkacak. 31 Temmuz Salı günü ise Dünya ikincisi,Avrupa şampiyonu sporcumuz Sibel Şimşek 63 kiloda podyuma çıkacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Olimpiyatlara Nurdan'la Başlıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement