Kazada Ölen Kadın Travesti Çıktı! Kız Kardeşinin Kimliğini Taşıyormuş - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen Kadın Travesti Çıktı! Kız Kardeşinin Kimliğini Taşıyormuş

Kazada Ölen Kadın Travesti Çıktı! Kız Kardeşinin Kimliğini Taşıyormuş

İzmir'de yaşanan trafik kazasının ardından yapılan otopside, ölen kişinin travesti olduğu ortaya çıktı. Çantadan çıkan kimlik ise şahsın ölen kız kardeşine aitmiş.

15.12.2015 11:34  Güncelleme: 15:12

İzmir'in Kınık ilçesinde 1'i ağır 2 kişinin yaralandığı trafik kazasında ölen kadının İ.K.E. adlı travesti olduğu ortaya çıktı. Şahsın çantasından çıkan kimliğin sahibinin ise 2002'de ölen kız kardeşine ait olduğu anlaşıldı.

Kaza, dün saat 06.30 sıralarında, Bergama- Soma Karayolu'nun 12'nci kilometresinde meydana geldi. Bergama'nın Ayaskent Mahallesi'nde bulunan müzikholde eğlenen 27 yaşındaki Serdar Çınar ile Mustafa Hızlı, mekanda garson olarak çalışan 2 kişiyi eve bırakmak için servis yaptı. Manisa'nın Soma ilçesinde oturan kadınlardan birini eve bırakan iki arkadaş, ardından Hızlı'nın yönetimindeki otomobille Bergama'ya yol aldı.

TAKLA ATAN OTOMOBİL TARLAYA DÜŞTÜ

Kınık'ta aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktığı öne sürülen otomobil yoldan çıktı. Metrelerce takla atan otomobil tarlaya düştü. Kazada 2.11 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü Hızlı ile arkadaşı Çınar yaralandı. Tedaviye alınan yaralılardan Çınar'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

ÖLEN KIZ KARDEŞİNİN KİMLİĞİNİ TAŞIMIŞ

Kaza yerinde ölen kadının otopside erkek olduğunun anlaşılması üzerine çalışma başlatan jandarma, ölen kişinin İ.K.E. adlı travesti olduğunu tespit etti. İ.K.E.'nin çantasından çıkan kimliğin sahibinin 2002'de yine bir trafik kazasında ölen kız kardeşi, 28 yaşındaki K.H.E. olduğu belirlendi.

AİLESİ CENAZESİNİ İSTEMEDİ

İ.K.E.'nin bugün İstanbul'da toprağa verileceği, cenazesinin İstanbul'daki ailesi tarafından istenmediği kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen Kadın Travesti Çıktı! Kız Kardeşinin Kimliğini Taşıyormuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • mehmet: Onunda kıyameti koptu.dünya budur işte . Siz siz olun iyi amel işleyin. 50 4 Yanıtla
  • harun: izmirde normaldir bu işler nede olsa yavur 4 48 Yanıtla
    The İmam: Beşiktaşlılar hep mi mal oluyo lan ... İzmir kınık ilçesinde imiş kaza gerizekalı aptal. 1 2
  • Adiyaman besnili: Allahim her seyin helalini ver hic kimseyi evlatla imtihan eyleme acli bir olay yazik Anne babaya iki evlatinda kazaya kurban ver ama dahada acilisi oglunun durumu 33 3 Yanıtla
  • ...Erbaa...: .....HAİN CHP ve HDP LİLER.....ESADI DESTEKLEDİNİZ TÜRKMENLER ÖLÜYOR.... PKK ve DHKP-C Yİ DESTEKLEDİNİZ POLİSİMİZ,ASKERİMİZ ÖLÜYOR..... BU MİLLETİN SİZDEN ÇEKTİĞİ NEDİR.. 29 6 Yanıtla
  • Hak: Adanaya kurban olasin pilakasi bozuk vatandas 4 10 Yanıtla
  • poyraz 61: Allah var bız sadace kuluz yerımızı bılelım 9 1 Yanıtla

Advertisement