Kırklareli'de Kayıp Çocuğun Katil Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'de Kayıp Çocuğun Katil Zanlısı Tutuklandı

Kırklareli'de, okula gitmek üzere evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 10 yaşındaki çocuğu öldüren şüpheli tutuklandı.

18.03.2014 04:58  Güncelleme: 08:23

Kırklareli'de, okula gitmek üzere evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 10 yaşındaki çocuğu öldürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Halil İbrahim Aktaş'ın kaybolmasını soruşturan polis tarafından gözaltına alınan Y.T. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İfadesinde, Aktaş'ı öldürdüğünü itiraf ettiği ve çocuğu "Sana köpek tasması alacağım" diyerek kandırdığını söylediği öğrenilen Y.T. nöbetçi mahkemece "adam öldürme suçundan" tutuklandı.

- Olay

Ortaokul 4. sınıf öğrencisi Halil İbrahim Aktaş, 3 gün önce okula gitmek için evden ayrılmış, bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Olayı soruşturan polis, aynı mahallede oturan Y.T'yi gözaltına almış, şüpheli çocuğu öldürdüğünü itiraf etmişti. Aktaş'ın cesedi, zanlının ifadesi doğrultusunda, şehir mezarlığı yakınında bulunmuştu.

Kırklareli\'de Kayıp Çocuğun Katil Zanlısı Tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'de Kayıp Çocuğun Katil Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vtnş: Allah sonumuza hayrellesın nereye gidiyoruz sonumuz ıyı degıl taş degıl toprak yagacak üzerımıze 2 0 Yanıtla
  • Alaeddin İKİCAN: arkadaşlar kırklareli ve türkiye olarak böyle bir ahlaksızlığı böyle caniliğe karşı çıkıp bu olayda anne babasının anında yer alarak lanetlememiz, acıyı hepimizin üstlenmesi Kırklareli'ne ve Türk insanına yakışan bir davranış olmuştur. Acıyı paylaşan, empati yaparak Halil İbrahim yavrumuzu kendi oğlumuz gibi değerlendirerek sahip çıkan herkesi kutluyorum teşekkür ediyorum bir daha allah insanları böyle bu cani gibi iradeden yoksun bırakmamasını diliyorum. Anne baba ve tüm yakınlarına başsağlığı sabırlar diliyorum. 0 0 Yanıtla

Advertisement