Okul Öncesi Eğitim Heyecanı Başladı - Son Dakika
Güncel

Okul Öncesi Eğitim Heyecanı Başladı

Okul Öncesi Eğitim Heyecanı Başladı

Samsun'da okul öncesi eğitim güzel görüntülerle başladı.

09.09.2013 14:20

Samsun'da okul öncesi eğitim güzel görüntülerle başladı. Çocukların heyecanları her hallerinden belli olurken, bu heyecana aileler de ortak oldu.

Okul öncesi eğitim heyecanı, Samsun'da da yaşandı. Okulların büyük çoğunluğunun ilk gün aileleri ile sınıflara aldığı çocuklar, ortaya güzel görüntüler çıkardı. Okuldaki ilk günleri olduğu için hem mutlu, hem de heyecanlı olduklarını belirten minik öğrenciler, yeni arkadaşlar edinecekleri için de mutlu olduklarını söyledi.

Torununun ilk okul gününde kendisinin de son derece heyecanlı ve mutlu olduğunu vurgulayan Hanife Aktaş, "Bugün okulun ilk günü. Kızım çalıştığı için torunumu ben getirdim. Çok heyecanlıyım. İnşallah bir ömür boyu tüm çocuklar ve kendi torunum olmak üzere başarılı olurlar" dedi.

Okullardaki kıyafet sistemini eleştiren velilerden Sibel Sarısoy ise, "Oğlum bugün okula başlıyor. Tabii ki heyecanlıyız. Ama öncelikle sivil kıyafete hayır diyorum. Çocukların önlükle okula gelmelerini, daha doğrusu nereye geldiklerini bilmelerini istiyorum" diye konuştu.

Öğrenci Salih Güven de, bir an önce okuma yazma öğrenmeyi ve yeni arkadaşlar edinmeyi istediğini söyledi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okul Öncesi Eğitim Heyecanı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement