Okul Müdürüyle Kaymakam Arasında 'Kafa Atarım' Gerginliği - Son Dakika
Güncel

Okul Müdürüyle Kaymakam Arasında 'Kafa Atarım' Gerginliği

Okul Müdürüyle Kaymakam Arasında \'Kafa Atarım\' Gerginliği

Samsun'un Alaçam İlçesi Yenice Doyran Ortaokulu Müdürü,Camit Ovalı, bir toplantıda 'hocam' diye hitap ettiği ilçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü'nün kendisine, "Sana öyle bir kafa atarım ki dışarı fırlatırım" diye karşılık verdiğini iddia ederek...

26.02.2013 14:20

Samsun'un Alaçam İlçesi Yenice Doyran Ortaokulu Müdürü,Camit Ovalı, bir toplantıda 'hocam' diye hitap ettiği ilçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü'nün kendisine, "Sana öyle bir kafa atarım ki dışarı fırlatırım" diye karşılık verdiğini iddia ederek şikayette bulundu. İddianın yalan olduğunu söyleyen Kaymakam Üçüncü de, okul müdürü hakkında 'iftira ve suç uydurma' nedeniyle Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Samsun'da yerel bir gazetede bugün yayınlanan haberde, Alaçam Yenice Doyran Orta Okulu Müdürü Cavit Ovalı'nın İlçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü ile ilgili iddiaları kamuoyunda geniş yer buldu. Geçen yıl Kasım ayında gerçekleştirilen bir toplantıda 'Hocam' diyerek hitap ettiği ilçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü'nün kendisine "Sana öyle bir kafa atarım ki dışarı fırlatırım" diye karşılık verdiğini iddia eden Cavit Ovalı Valiliğe şikayette bulundu. Ancak Valilik kaymakamla ilgili soruşturma izni vermedi. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu belirten Ovalı, devlet memuru olduğu için olayla ilgili açıklama yapamayacağını kaydetti.

KAYMAKAM: TAMAMEN ASILSIZ

Alaçam İlçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü ise, Okul Müdürü'nün iddialarının tamamının yalan ve asılsız olduğunu söyledi. Kaymakam Üçüncü şöyle dedi:

"İddialarla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müfettişi tarafından idari soruşturmada ön inceleme yapılıyor. Beni şikayet ettiğinden haberim bile olmadı. Savcılık soruşturmasından sonra öğrendim. Ben bu okul müdürünü bir kere gördüm. Böyle bir olay yok. Bana 'hocam' dediğini de hatırlamıyorum. Kışın ortasında okulun kaloriferleri yanmıyordu, sinirlendim ve 'Odadan dışarı çık' dedim. Bunun ötesinde bir şey olmadı. Bu tür olaylara sebebiyet vermeyiz. Bizim tarzımızda böyle bir şey yok. Kesinlikle yalan. Okul müdürünün kurduğu bir senaryo bu. Bu kişi ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı'na 'iftira ve suç uydurma' nedeniyle suç duyurusunda bulunacağım. Mahkemeye verdiğimiz zaman kim haklı kim haksız ortaya çıkacak." - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okul Müdürüyle Kaymakam Arasında 'Kafa Atarım' Gerginliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement