OKÜ'de Çorba İkramı Uygulaması Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

OKÜ'de Çorba İkramı Uygulaması Tanıtıldı

OKÜ\'de Çorba İkramı Uygulaması Tanıtıldı

Yeni akademik dönemde OKÜ öğrencilerine derslerden önce kahvaltı imkanı tanıyan çorba ikramı uygulaması, basın mensuplarına bir toplantı ile tanıtıldı.

26.09.2013 16:35

OKÜ Lezzet Vadisi Öğrenci Yemekhanesinde 16 Eylül 2013 Pazartesi başlatılan uygulamayla öğrencilerin hem düzenli beslenme alışkanlıkları kazanabilmeleri hem de derslerine daha zinde devam edebilmelerinin sağlanması hedefleniyor. Bu doğrultuda OKÜ'nün ikram ettiği ücretsiz çorbadan içen öğrenciler uygulamadan oldukça memnun oldukları belirtirken, bu uygulama sayesinde derslere aç karnına girmediklerini de söylediler.

Toplantıda, Osmaniye basını ile bir araya gelen OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca da bu proje ile öğrencilerin performanslarının artacağını düşündüklerini belirterek, ''Öğrencilerimizin derslerinde daha başarılı ve zinde olabilmeleri için bu projeyi başlattık. Öğrencilerimizin birçoğu değişik şehirlerden geliyor. Bir kısmı yurtta kalırken bir kısmı da kendi imkânları ile evde kalıyor. Öğrencilerimizin birçoğu sabah kahvaltısı yapmadan derslere geliyor. Tüm uzmanların belirttiği gibi sadece öğrenciler için değil herkes için güne başlarken belirli bir enerjiyi alarak güne başlanması oldukça önemli. Biz de öğrencilerimizin derslerine aç karnına girmesinin doğru olduğunu düşünmüyoruz. Bu bakımdan öğrencilerimiz için faydalı olacağını düşündüğümüz bu proje ile sabah saatlerinde ücretsiz çorba ikram etmeye başladık. Bu proje ile öğrencilerimizin performanslarının düşmeyeceği aksine olumlu katkı sağlayacağını düşünüyorum'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel OKÜ'de Çorba İkramı Uygulaması Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement