Öğretmenler Gününde Hep Maaşlar mı Konuşulacak - Son Dakika
Güncel

Öğretmenler Gününde Hep Maaşlar mı Konuşulacak

Öğretmenler Gününde Hep Maaşlar mı Konuşulacak

İnegöl Belediyesi Ve İnesder'den Öğretmenler Günü Programı

30.11.2010 19:05  Güncelleme: 19:07

İnegöl Belediyesi ile İnegöl Eğitim Sevenler Derneği (İNESDER) işbirliğinde, Belediye Kültür Sarayı sinema salonunda Öğretmenler Günü programı düzenlendi. Düzenlenen programa Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, MÜSİAD İnegöl Şubesi Başkanı Ahmet Güleç, bazı okul müdürleri ve öğretmenler katıldılar.

Öğretmenler Herkes İçin Birdir Ve Özeldir

İNESDER'in kurulmasının ardından henüz 2 yıl geçmesine rağmen ilçede bir çok etkinlik yaparak ismini duyurmaya başladığını belirten Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk , "Yaptığı etkinliklerle kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin göstergesi oldu. Belediye Başkanımız okullarımızın bir çok ihtiyacını karşılama da bizlere yardımcı oluyor. Belediye Başkanımız eğitim gönüllüsüdür. Kendisine teşekkür ediyoruz. Öğretmenler herkes için birdir ve özeldir. " diye konuştu.

Mustafa Kemali'de Yetiştirenler Öğretmenlerdi

Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladığını belirterek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş'da, "Annelerin önemi, Anneler Gününde anlaşılmazsa, öğretmenlerin önemi de Öğretmenler Gününde anlaşılmaz. Her Öğretmenler Günü konuşmalarında öğretmenlerin maaşları ve hakları hep ön plana çıkmıştır.

Öğretmenlerin yaptıkları işler, topluma kattığı değer, öğretmenlik mesleğinin kutsallığı hep ikinci planda kalıyor.Mustafa Kemal'i de yetiştirenler öğretmenlerdi. Ben 35 ülke gezdim. Bu gezilerim de eğitim kurumlarını gezme şansı da buldum. Bir ülkenin gelişmişliğinin göstergesi eğitimdir. Bu ülkenin daha iyi yerlerde olması için öğretmenlerimizin işini daha iyi yapması gerekiyor. Bunun yanı sıra bizim de öğretmenlerimize çok büyük destek vermemiz lazım dedi" dedi.

Program Ömer Pekin'in Stand Up Gösterisi İle Son Buldu

Şükrünailipaşa İlköğretim Okulu Folklor Ekibinin gösterisinin ardından, geçen sene Meslek Dersleri Öğretmenliğinden emekli olan Ahmet Ordu'ya vefa plaketi verildi. Programa verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür plaketin verilmesinin ardından, Atatürk İlköğretim Okulu Müzik Korosu çeşitli şarkılar seslendirdi. Program, İNESDER kurucu üyesi, sınıf öğretmeni Cevat Akgün'ün kendi yazdığı 'Öğretmenin' adlı şiirini okumasının ardından sahne alan Ömer Pekin'in stand up gösterisi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğretmenler Gününde Hep Maaşlar mı Konuşulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement