Öğretmene Doğum Günü Süprizi - Son Dakika
Güncel

Öğretmene Doğum Günü Süprizi

Öğretmene Doğum Günü Süprizi

Seydişehir' de öğretmenler günü çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.

25.11.2012 10:51

Etkinlikler kapsamında daha önceden tespiti yapılan 24 Kasım doğumlu İngilizce öğretmeni Mustafa Zeybek'e, Kaymakam Tuncay Sonel, Stajyer Kaymakam Mahmut Şener, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Musa Toklu sürpriz doğum günü kutlaması yaparak farklı bir öğretmenler günü yaşattılar.

24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları kapsamında ilk olarak yıllarca eğitim camiasına hizmet eden Seydişehir'de yaşayan, emekli olup en kıdemli öğretmen olan Mualla Kasap evinde ziyaret edilerek, eli öpülüp çiçek takdim edildi. Daha sonra Kesecik Ortaokuluna geçildi. Burada İngilizce Öğretmenliği yapan ve 24 Kasım doğumlu olan Mustafa Zeybek' e bir sürpriz yapıldı.

Sınıfta bir anda Kaymakam Tuncay Sonel'i karşısında gören Zeybek heyecanını gizleyemezken doğum günü pastasını kesti.

İlk kez kendisinin bu şekilde hatırlandığını ve hayatta aklıma böyle bir şey gelmezdi, inanın çok mutlu oldum diyen Mustafa Zeybek Kaymakam Tuncay Sonel'e teşekkür etti. Ayrıca Kesecik İlkokulu ve Ortaokulunda okuyan 216 öğrenciye de yaş pasta ve meyve suyu ikram edildi.

Program kapsamında son olarak ise Diyarbakır da öğretmenlik görevi yaptığı sırada şehit edilen Kemal Sert' in Ortakaraören Kasabasında yaşayan babası Ahmet ve şehidin eşi Gülay Sert ziyaret edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğretmene Doğum Günü Süprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement