Öğretmen İnce Gençlere Taş Çıkartıyor - Son Dakika
Güncel

Öğretmen İnce Gençlere Taş Çıkartıyor

Öğretmen İnce Gençlere Taş Çıkartıyor

Yaptığı yürüyüş ve koşularla cevrenin ilgi odağı olan öğretmen emeklisi Yusuf İnce 71 yaşında olmasına rağmen genç görünmesini yapmış olduğu sabah sporuna haftalık koşusuna bağlıyor

29.07.2013 12:10

Öğretmen Yusuf İnce 71 yaşında sporu ve doğayı çok seven ince her sabah kahvaltıdan önce 5 km koşu yaptığını haftada bir gün ise 40 km doğa yürüyüşü yaptığını belirtti. Bazı kişiler tarafında bu yapmış olduğum sabah koşusu ve haftalık doğa yürüyüşünü bir garip olay olarak karşılıyorlar.

Haftada bir Manisa'dan Çobanhisar'a kadar koşan öğretmen ince şunları söyledi;

"Benim yaşım 71 ama beni görenler 35 yaşında olduğuma inanıyor beni bu şekil formda tutan sabah sporu ve haftalık sporum ben haftada toplam 70 km yol koşuyorum ve bu koşunun faydasını görüyorum benim hiç bir sağlık sorunum yok . Benim için sabah sporu yağmur çamur kar engel olamaz. Haftalık koşumda işe özellikle kış aylarında havanın el verdiği sürece aksatmamaya çalışıyorum" dedi.

GENÇLER BENİ ÖRNEK ALABİLİR

Hayatı boyunca sigara alkol kullanmadığını belirten öğretmen Yusuf İnce " kötü alışkanlıkları olan gençler beni görsünler . Allah'a şükür hiç bir sağlık sorunum yok haftada toplam 70 km koşu yaptığımı duyanlar beni şaşkınlıkla karşılıyor ' işlenen demir pas tutmaz 'ata sözü tam bana göre Gençler beni örnek alsınlar kötü alışkanlıkları bırakıp işlerine ve spora yönelsinler ileriki yaşlarda bu yaptıkları olumlu davranışların faydasını görecekler " dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğretmen İnce Gençlere Taş Çıkartıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement