Kadın Öğretmen, 15 Yaşındaki Öğrencisiyle Yatak Odasında Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kadın Öğretmen, 15 Yaşındaki Öğrencisiyle Yatak Odasında Yakalandı

ABD'de 30 yaşındaki evli öğretmen, evinde 15 yaşındaki öğrencisiyle birlikte aynı yatakta yakalandı. Olayın ortaya çıkmasıyla öğretmene 20 ay hapis cezası verildi.

15.02.2019 20:41  Güncelleme: 20:44

ABD'nin Oregon eyaletinin Douglas kentinde, Hristiyan okulunda öğretmenlik yapan 30 yaşındaki Andrea Baber, evinin yatak odasında 15 yaşındaki bir öğrencisi ile ilişkiye girerken kocası tarafından yakalandı.

OLAYI POLİSE BİLDİRDİ

Karısını öğrencisi ile yatakta yakalayan koca, olayı polise bildirdi. Polis, öğretmenin telefonunda, öğrencisine göndermiş olduğu çıplak fotoğraflar buldu. Ayrıca ismi gizli tutulan bir kişi, öğrencinin babasına öğretmen ve öğrencinin uygunsuz fotoğrafını mail yolu ile iletti.

20 AY HAPİS CEZASI

Mahkemeye çıkan öğretmen, yaptığından pişmanlık duyduğunu, öğrencisi ve ailesinden özrü dilediğini ve alacağı cezayı hak ettiğini söyledi.

Mahkeme öğretmene 20 ay hapis cezası ve öğrencinin yaşadığı travma nedeni ile gördüğü psiklojil tedavi masrafaı olan 1100 dolar para cezası verdi.

Kadın Öğretmen, 15 Yaşındaki Öğrencisiyle Yatak Odasında Yakalandı

Son Dakika Güncel Kadın Öğretmen, 15 Yaşındaki Öğrencisiyle Yatak Odasında Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (77)

  • fatih 06: bende okulda öğretmenime asktım ve onun bacaklarına bitiyordum dersteyken bacaklarına bakıp oynrdım herşey karşılıklı ...kocasında iş yokmuşki arayışa girmiş kadın kimse kabahat aramasın..yemiyenin malını yerler :) 45 13 Yanıtla
    selim: bende aynısı oldu hele birde yırtmaç giydiği zaman delirirdim :))) 14 3 urfalı: e adam doğru söylüyor kocada kabahatki başkasında aramış 11 1 fatih: ahmak yazdığımı iyi oku 10 0 adanalı: fatih senin yaptığını birçok kişi yapıyor gençken çocukken çok normal sapık diyen kişi kimbilir neler yapmıştır kadına gelirsek zaten kocadan birşey bulamamışki o işi yapmış haklısın 5 0
  • lazkızı: nerde bizde böyle öğretmen yanayrum 19 12 Yanıtla
  • Seda: Bende 15 lik isterim yorulmayan 23 4 Yanıtla
    gamze: 15 likler duymasın yoksa biyerlerin ağırır soyliyim ihtiyarlara benzemezler 13 2 : bayan değilsin bence ama 15 liğinki altın kaplamamı biz ne olcaz :) 5 0 istersen: çok istiyorsan gel ve gör bakalım 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement