Öğrencilerden Başkan Uzun'a Anlamlı Hediye - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerden Başkan Uzun'a Anlamlı Hediye

Öğrencilerden Başkan Uzun\'a Anlamlı Hediye

Öğrenciler, Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Yılsonu Sergisi'ni beğeniyle gezen Başkan Uzun'a kendi yaptıkları tabloyu hediye etti.

30.05.2012 15:00

Eğitim ve öğretimde yılsonu yaklaşırken Beylikdüzü'ndeki okullardaki etkinlikler de hız kazanmaya başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen, öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Yılsonu Sergisi, 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen bir tören ile açıldı. Törene, İlçe Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Protokol üyeleri, öğrencilerle birlikte açılışını yaptıkları sergiyi gezerek, öğretmen ve öğrencilerden, eser ve ürünler hakkında bilgiler aldı. El emeği olan birbirinden güzel eserlerin sunulduğu sergiyi görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Yusuf Uzun, öğretmen ve öğrencileri sergideki birbirinden güzel çalışmalarından dolayı kutladı.

Öğrenciler, sergilerini gezen Kaymakam Demirkol, Belediye Başkanı Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacıoğlu'na, yaptıkları tabloyu hediye ettiler. Düzenlenen etkinlik, verilen kokteylin ardından sona erdi. Serginin 2 gün açık kalacağı bildirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrencilerden Başkan Uzun'a Anlamlı Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement