Öğrencilerden Afrika'ya Su Kuyusu - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerden Afrika'ya Su Kuyusu

Öğrencilerden Afrika\'ya Su Kuyusu

Geçen yıl İHH İnegöl İnsani Yardım Derneği (İNİYAD) tarafından başlatılan Afrika’ya su kuyusu kampanyasına destek veren Altın Nesil Koleji’ni ziyaret eden İNİYAD Başkanı Halil İbrahim Zengin ve yönetim kurulu üyeleri, Altın Nesillilerin Somali ve Çad’da açtırdıkları su kuyularının fotoğraflarını okula hediye etti.

17.12.2013 15:51

Geçen yıl İHH İnegöl İnsani Yardım Derneği (İNİYAD) tarafından başlatılan Afrika'ya su kuyusu kampanyasına destek veren Altın Nesil Koleji'ni ziyaret eden İNİYAD Başkanı Halil İbrahim Zengin ve yönetim kurulu üyeleri, Altın Nesillilerin Somali ve Çad'da açtırdıkları su kuyularının fotoğraflarını okula hediye etti.

İHH İNİYAD Başkanı Halil İbrahim Zengin, "Geçen yıl Altın Nesil'e gelerek Afrika'daki susuzlukla alakalı bir proje anlatmıştık. Okul müdürümüz, öğretmenler ve öğrenciler bu konuya ile ilgili çok ilgilendiler ve okullarında seferberlik başlattılar. Birisi Somali'de, diğeri Çad'da olmak üzere 2 tane su kuyusu açtırıldı. Oradaki kardeşlerimizin yaralarına merhem oldular. Bugün burada açılmış olan su kuyularının fotoğraflarını takdim ediyoruz. Emeği geçen okul müdürümüze, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Altın Nesil'e yakışır bir proje oldu. Bu fotoğrafları okulun en müstesna yerine asarak, herkese örnek olmasını temenni ediyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğrencilerden Afrika'ya Su Kuyusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement