Öğrenciler Denizde Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler Denizde Boğuldu

Öğrenciler Denizde Boğuldu

İskenderun'da denizde 5 arkadaşıyla birlikte boğulan Ömer Faruk Kurter'in cenazesi toprağa verildi.

21.05.2012 15:22  Güncelleme: 08:13

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Karaağaç beldesinde serinlemek için girdikleri denizde 5 arkadaşıyla birlikte boğulan Kur'an kursu öğrencisi Ömer Faruk Kurter'in cenazesi toprağa verildi.

Karaağaç beldesinde arkadaşları Eyyüp Can Seher, Ramazan Duran Güven, Mustafa Kul, Mehmet Bilgin ve İzzet Zorba ile birlikte girdiği denizde boğulan Ömer Faruk Kurter'in cenazesi, İskenderun Devlet Hastanesi morgundan alınarak Kırıkhan ilçesine getirildi. Merkez Ulucami'de düzenlen cenaze töreninde konuşan Kırıkhan Müftüsü M. Emin Eneç, "Burada bir şehit yatmaktadır. Suda boğulup ölen kişiler cennete gidecektir" dedi.

Ömer Faruk Kurter'in cenazesi, kılınan namazın ardından şehir mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Hatay milletvekilleri Mehmet Öntürk, Orhan Karasayar, Hacı Osman Türkoğlu, Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman, Kırıkhan Kaymakamı Fecri Fikret Çelik, Milli Eğitim Müdürü Hanifi Kavak, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Cemalettin Akyüz ve vatandaşlar katıldı.

Boğularak hayatını kaybeden öğrencilerden Mehmet Bilgin Antakya merkeze bağlı Altınova beldesinde, Eyyüp Can Seher ve Ramazan Duran Güven İskenderun'da, Mustafa Kul ve İzzet Zorba ise Yayladağı ilçesinde toprağa verildi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğrenciler Denizde Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement