Öğrenciler, Başkan Amcalarını Bağrına Bastı - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler, Başkan Amcalarını Bağrına Bastı

Öğrenciler, Başkan Amcalarını Bağrına Bastı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu hafta Pınarkule Ortaokulu ile Yeşilkent İlkokulu'nu ziyaret etti.

09.01.2014 11:38

Başkan Uzun'a okul ziyaretlerinde öğrencilerin ilgisi büyüktü. Başkan amcalarını bağrına basan öğrencilere, Başkan Uzun da içtenlikle karşılık verdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, okul ziyaretlerinde bazı sınıflara da girerek, öğrencilerle sohbet etti. Öğretmenleri odalarında ziyaret eden Başkan Uzun, sohbet sırasında gelen soruları samimiyetler yanıtladı. Başkan Uzun, Pınarkule Ortaokulu'na yaptırılacak olan laboratuvar için destek verileceğini ve ayrıca okul bahçe düzenlemesi için çiçek ve ağaç tedarik edileceğini ifade etti. Yeşilkent İlkokulu'nun bahçe çalışmalarına ise başlanacağını dile getirdi.

"Sizlerin Değerli Fikirlerine Her Daim Açığız"

Beylikdüzü'nün çevre ilçelere oranla okullaşma ve sınıf mevcutları konusunda çok iyi durumda olduğunu belirten Başkan Uzun, bunun da eğitim alanında Beylikdüzü'nü bir marka haline getirdiğini ifade etti. Şimdiye kadar ilçe genelinde 13 okulun hizmete alındığını belirten Başkan Uzun, bunların 4 tanesinin Adnan Kahveci Mahallesi'nde olduğunu belirtti. Okullaşma yanında sağlık, sosyal-kültürel, spor ve sanat alanlarında, çevre düzenlemeleri, altyapı çalışmaları, yol çalışmaları, sahil düzenlemeleri, ağaç dikimi ve daha birçok alanda da çalışma yaptıklarını belirten Başkan Uzun, 'Yaptıklarımızı asla yeterli görmüyoruz; sizlerden gelen değerli fikirler, istekler ışığında azimle çok daha iyi projeleri de hayata geçirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Öğretmenlere Büyük Görevler Düşüyor...

Öğretmenlerin toplum lideri olduğunu belirten Başkan Uzun, ülkenin bugünü ve yarınlarını yetiştiren öğretmenlere büyük görevler düştüğünü ifade etti. Başkan Uzun ile birlikte ziyaretlere katılan İlçe Millli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı da daha önce 10 yıl görev yaptığı Pınarkule Ortaokulu'na gelmekten mutlu olduğunu dile getirdi. Başkan Uzun'un eğitim gönüllüsü bir Belediye Başkanı olduğuna dikkat çeken Bakırcı, Başkan Uzun'un bu tutumunun Beylikdüzü'ndeki eğitim camiası için büyük bir şans olduğunu dile getirirken, bugüne kadar yapılan tüm isteklere olumlu yanıt verildiğini ifade ederek eğitim camiasına yaptığı katkılardan dolayı Başkan Uzun'a teşekkür etti. Okul ziyaretlerinde kütüphane ve kültür merkezinin faaliyetleri ile ilgili de öğretmenlere bilgiler verildi. Ziyaretlerde Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay ve Başkan Danışmanı Ayhan Başarır da yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrenciler, Başkan Amcalarını Bağrına Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement