Öğrenci Yurtlarında Ortak Kermes - Son Dakika
Güncel

Öğrenci Yurtlarında Ortak Kermes

Öğrenci Yurtlarında Ortak Kermes

Hamidiye Yüksek Erkek Öğrenci Yurdu, Hacıbekir Öğrenci Yurdu, Dere Kız Öğrenci Yurdu ve Mehmet Özyılmaz Orta Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu tarafından ortaklaşa kermes açıldı.

22.05.2012 22:22  Güncelleme: 22:21

Vali Memduh Oğuz, İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, ITSO Başkanvekili Şükrü Başdeğirmen ve yurt müdürlerinin katılımıyla Süleyman Demirel Kongre Merkezinde açılan kermes 3 1 Mayıs 2012 tarihine kadar açık kalacak.

Kermesin her gün gece saat 11;00'e kadar açık kalacağını belirten Hamidiye Yurdu Sorumlusu Resul Özev; "Kermesimizde giyecekten gıdaya, ev tekstilinden süs eşyasına kadar her türlü ihtiyaçlar sergilenmekte. Amacımız buradan elde edilen gelirle öğrencilerimizin eğitim giderlerini karşılamaktır. Başta Sayın Valimiz olmak üzere katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Isparta'nın bilim, sanat ve güzellikler şehri olduğunu ifade eden Vali Memduh Oğuz; "Bakınız her gün insanları mutlu eden etkinliklerle karşılaşıyoruz. İşte burada gördüğünüz gibi hanımlar evlerinde bir şeyler yapıyorlar, yenecek, içecek, giyecek yapıyorlar, sonra da bunları toplum yayarına değerlendirelim diyorlar.

Ve bu bir grup değil, onlarca değişik grup, bir tek hedefleri var, topluma hizmet, insanlığa hizmet… Kendi şahısları için hiçbir şey istemiyorlar, sabahtan akşama kadar hizmet için burada bulunuyorlar, eğer bir parça katkıları olursa da mutlu oluyorlar, dünya bu insanlığı arıyor. Yani burada bulunan arkadaşlarımız eylemleriyle örnek oluyorlar, sadece inanmakla kalmıyorlar, inandıklarını tatbik ediyorlar.

Isparta'nın her bir köşesinde böyle güzel etkinliklerle karşılaşıyoruz, bundan elbette ki bu vilayetin valisi olarak memnun oluyorum. Düşününüz ki asayişin bozuk olduğu, hırsızlığın yaygın olduğu, dağda tepede terörist kovalanan ve bu olumsuzluklar nedeniyle insanların sıkıntıdan bunaldığı yerler var, birde bizim gibi paylaşan, üreten, dağıtan yerler var, elbette bundan memnun oluyoruz.

Bugün aynı zamanda Müslümanlar için çok önemli olan üç ayların başlangıcı, bu vesileyle tüm kardeşlerimizin üç aylarını tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrenci Yurtlarında Ortak Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement