Öğrenci Servisleri Derneğinden Başkan Selmanoğlu’na Plaket - Son Dakika
Güncel

Öğrenci Servisleri Derneğinden Başkan Selmanoğlu’na Plaket

Öğrenci Servisleri Derneğinden Başkan Selmanoğlu’na Plaket

Öğrenci Servisleri Dernek Yetkilileri Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu Makamında Ziyaret Etti.

11.01.2011 22:30  Güncelleme: 22:32

Öğrenci servisleri dernek yetkilileri belediye başkanı süleyman selmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Mehmet Yıldırım, Fikri Özmen, Sebahattin Bayram ile Doğan Karatepe hazır bulundu. Elazığ Belediyesinden alınan izin belgelerinin yüzde yüz oranda düşürülmesinden dolayı ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden dernek yetkilileri, Başkan Selmanoğlu'na plaket takdim ettiler.

Öğrenci servisleri olarak belediyeden isteklerine anında çözüm getirildiğini ifade eden dernek yetkilisi Mehmet Yıldırım açıklamasında şunları söyledi:

"Sayın Başkanımız esnafımızın mağduriyetini gidererek izin belgelerinde yüzde yüz oranda indirime gitti. Önceden 430 TL olan oran şimdi 200 TL'ye çekildi. Başkanımıza bizlere göstermiş olduğu bu özveriden dolayı teşekkür ediyoruz."

Elazığ'da yaşayan herkesi mutlu edecek bir anlayışla çalışmaları yürüttüklerini ifade eden Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi:

"Belediye Meclisimizde alınan kararla izin belgelerinde yüzde yüze varan bir indirime gittik.

Amacımız öğrenci servisi yapan değerli esnaflarımıza bir nebzede olsa katkı sağlamaktır. Her zaman için sizlerin yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum. Ekonomik zorluklar çekmeden rahatça bir yaşam sürmeniz için Belediye olarak bundan sonra da üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrenci Servisleri Derneğinden Başkan Selmanoğlu’na Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement