Öğrenci Servisi Şarampole Yuvarlandı - Son Dakika
Güncel

Öğrenci Servisi Şarampole Yuvarlandı

Balıkesir'de öğrenci taşıyan bir midibüs, 150 metrelik uçurumdan yuvarlanarak dereye düştü.

05.03.2012 10:43  Güncelleme: 13:18

Taşımalı eğitim sebebi ile köylerinden beldedeki okula servisle giden 3 öğrenci, aracın şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybetti. 17 öğrenci ise yaralandı.

Balıkesir'in Savaştepe ilçesine bağlı Sarıbeyler beldesine öğrenci taşıyan bir midibüs, 150 metrelik uçurumdan yuvarlanarak dereye düştü. Korkutan kazada ilk belirlemelere göre 3 öğrenci hayatını kaybederken 17 öğrenci de yaralandı.

Kaza bölgesinden edinilen bilgiye göre Sarıbeyler beldesindeki Sarıbeyler İlköğretim Okulu'na çevre köylerden öğrenci taşıyan A. İ. (41) idaresindeki 10 N 3809 plakalı midibüs, beldeye giderken Maden Mezarı mevkiinde iddiaya göre frenlerinin patlaması sonucu yaklaşık 150 metrelik uçurumdan yuvarlanarak dereye düştü.

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Araçta bulunan öğrencilerden ilköğretim 7. sınıf öğrencisi N. K., 3. sınıf öğrencisi H. Ç. ve 2. sınıf öğrencisi R. S. olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin İlk belirlemelerine göre kazada yaralanan 17 öğrenci de Savaştepe ve Balıkesir'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazadan sağ kurtulan araç sürücüsü de Jandarma tarafından gözaltına alındı. Araçta veya arazide olabileceği düşünülen bazı öğrenciler için Jandarma, olay yerinde arama çalışması başlattı.

Öğrenci Servisi Şarampole Yuvarlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğrenci Servisi Şarampole Yuvarlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement