Kayseri'de Oğlunun Boğazını Kesen Baba, Cezaevinde İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Oğlunun Boğazını Kesen Baba, Cezaevinde İntihar Etti

Kayseri\'de Oğlunun Boğazını Kesen Baba, Cezaevinde İntihar Etti

3 yaşındaki oğlunun boğazını keserek öldürdükten sonra, intihar girişiminde bulunan Fatih Kara, tutuklu bulunduğu Kayseri kapalı cezaevinde intihar etti.

09.09.2014 19:12  Güncelleme: 11:42

Kayseri'de 24 Mayıs'da geçirdiği bunalım sonucu, 3 yaşındaki oğlu Mert Eren Kara'nın boğazını keserek öldüren ve kendi boğazını da kesip, intihar girişiminde bulunduktan sonra tutuklanan 33 yaşındaki Fatih Kara, Kayseri Kapalı cezaevinde intihar etti

24 Mayıs'daki olay, merkez Melikgazi İlçesi Ahmetgazi Ayhan Bulvarı'ndaki Murat Apartmanı'nda e saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Nevşehir'deki Hacı Bektaş Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nde hizmetli olarak çalışan ve yaklaşık 5 ay önce oturduğu binaya taşınan Fatih Kara, bir süreden bu yana aralarında geçimsizlik bulunan eşi Hürü ile boşanmaya karar verdi. Eşinden oğlu Mert Eren'i alan Fatih Kara, taksiyle oturduğu eve getirip, bıçakla boğazını kesti. daha sonra da kendi bilek ve boğazını kesen katil baba Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk tedavisinin ardından,hastaneden taburcu edildikten sonra tekerlekli sandalye ile nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

Katil baba, bu gün tutuklu olarak kaldığı Kayseri Kapalı Cezaevi ikinci kısmında kendini çarşafla, kalorifer borusuna asarak yaşamına son verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Oğlunun Boğazını Kesen Baba, Cezaevinde İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement