Oğlunu Öldüren Baba Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Oğlunu Öldüren Baba Tutuklandı

Oğlunu Öldüren Baba Tutuklandı

Kayseri'de 6 gün önce 3 yaşındaki oğlu Mert Eren Kara'nın boğazını keserek öldüren ve kendi boğazını da kesip, intihara kalkışan baba, 33 yaşındaki Fatih Kara, tedavisinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

29.05.2014 10:43

Kayseri'de 6 gün önce 3 yaşındaki oğlu Mert Eren Kara'nın boğazını keserek öldüren ve kendi boğazını da kesip, intihara kalkışan baba, 33 yaşındaki Fatih Kara, tedavisinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Cinnet getiren baba ifadesinde, 'Uyku ilacı içmiştim. Oğlumu mu öldürmüşümö diye sordu

Melikgazi ilçesi Ahmetgazi Ayhan bulvarı Murat apartmanında 24 Mayıs'ta saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nde hizmetli olarak çalışan ve yaklaşık 5 ay önce oturduğu binaya taşınan Fatih Kara, bir süredir geçimsizlik yaşadığı eşi Hürü ile boşanma kararı aldı. İddiaya göre, eşinden oğlu Mert Eren'i alan Fatih Kara, taksiyle oturduğu eve getirdi. Oğlunu kucağına alıp, apartmandan içeri giren baba bir daha evden çıkmadı. Apartman sakinlerinin zemin kata kanlı su akması üzerine şüphelenip polise haber vermesiyle cinayet ortaya çıkmıştı. Apartmana gelen polis, merdiven kurarak 1'inci katta bulunan eve balkondan girdi. Polis memurları, evde 3 yaşındaki Mert Eren'in cansız bedenini yatak odasının kapısının önünde buldu. Bileklerini ve boğazını kesip, yatağa uzanan Fatih Kara ise ambulansla götürüldüğü Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk tedavisinin ardından yoğun bakıma alındı. Cinnet geçiren baba sorgusunda 'Eve oğlumu getirdim. Eşimle boşanma kararı aldık. Kendime zarar verdim ve uyku ilacı aldım. Oğlumu öldürmüş olamam, öldürmüş müyüm Oğlumu öldürmedim, hatırlamıyorumö dediği öğrenildi. Fatih Kara'nın tedavisi sırasında kanında uyuşturucu maddeye rastlandığı bildirildi. Hastaneden taburcu olduktan sonra tekerlekli sandalye ile nöbetçi mahkemeye çıkarılan Fatih Kara, tutuklanarak cezaevine konuldu. Katil babanın burada yapılacak kontrollerinden sonra Akıl Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderileceği öne sürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oğlunu Öldüren Baba Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement