Oğlunu Hastaneye Götürürken Kalp Krizinden Öldü - Son Dakika
Güncel

Oğlunu Hastaneye Götürürken Kalp Krizinden Öldü

Oğlunu Hastaneye Götürürken Kalp Krizinden Öldü

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde görev yapan 20 yıllık uzman çavuş Arif Kılıçkaya, oğlunu götürdüğü hastanede geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

11.04.2013 15:40  Güncelleme: 11:26

Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda görevli piyade uzman çavuş Arif Kılıçkaya, önceki gün birliğinden izin alarak rahatsızlığı bulunan oğlunu Bursa Çekirge'deki askeri hastaneye götürdü. Hastanede rahatsızlanan Arif Kılıçkaya, askeri hastanedeki doktorların ilk müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği saptanan uzman çavuş Kılıçkaya, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Evli ve iki çocuk babası Arif Kılıçkaya için Gemlik Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Kılıçkaya'nın eşi, yakınları, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, İlçe Garnizon Komutanı Kurmay Albay Ersan Kazaz, Gemlik Belediye Başkanvekili Ak Parti'li Refik Yılmaz ve Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Beyazıt ile çok sayıda askeri personel ile vatandaşlar katıldı.

Giresun Şebinkarahisarlı olan ve uzun yıllardır Gemlik'te görev yapan uzman çavuş Arif Kılıçkaya, cenaze töreninin ardından Gemlik Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oğlunu Hastaneye Götürürken Kalp Krizinden Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement